میگه عینه 10 ماه پیش پر شورو با نشاط شید منم میگم بچه هامون رفتن
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div]نمیدونم[/div][/quote]
یاشار رو میگم
چی میگه
:icon_7:[/div][/quote]
میگه عینه 10 ماه پیش پر شورو با نشاط شید منم میگم بچه هامون رفتن
دقیقا همینطوره
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره میدونن کیو میگم دیگه؟ )
رضا کارم هنوز تو بازی باهات تموم نشده ها
دیگه با من حلف نزن
باهات قهلم
تا وختی که نیای پیش ما باهات حلف نییزنم
اینم به زبون کوکان زیر 5 سال بود
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دقیقا همینطوره
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره :mrgreen: میدونن کیو میگم دیگه؟ :mrgreen: )[/div][/quote]
رضا کارم هنوز تو بازی باهات تموم نشده ها :D[/div][/quote]
دیگه با من حلف نزن
باهات قهلم :cry: :cry:
تا وختی که نیای پیش ما باهات حلف نییزنم :cry: :cry:
اینم به زبون کوکان زیر 5 سال بود :mrgreen:
دقیقا همینطوره
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره میدونن کیو میگم دیگه؟ )
دیگه با من حلف نزن
باهات قهلم
دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن!
این کلمات بهم دوخته شده کجا ،
احساسات من کجا...
این بار ،
نخوانده مرا بفهم...
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دقیقا همینطوره
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره :mrgreen: میدونن کیو میگم دیگه؟ :mrgreen: )[/div][/quote]
دیگه با من حلف نزن
اینم به زبون کوکان زیر 5 سال بود :mrgreen:[/div][/quote]
:icon_3:
دقیقا همینطوره
دیگه با من حلف نزن
باهات قهلم
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دقیقا همینطوره
دیگه با من حلف نزن
:icon_3:[/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
دقیقا همینطوره
دیگه با من حلف نزن
باهات قهلم
دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن!
این کلمات بهم دوخته شده کجا ،
احساسات من کجا...
این بار ،
نخوانده مرا بفهم...
[quote][div][b]ارین تهرانی[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دقیقا همینطوره
دیگه با من حلف نزن
:icon_3:[/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
:icon_3:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.