دقیقا همینطوره
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره میدونن کیو میگم دیگه؟ )
حالا به غیر از سن که بگذریم ولی فکر نکنم زیر 15 هم زیاد داشته باشین
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دقیقا همینطوره
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره :mrgreen: میدونن کیو میگم دیگه؟ :mrgreen: )[/div][/quote]
:lol: حالا به غیر از سن که بگذریم ولی فکر نکنم زیر 15 هم زیاد داشته باشین
دقیقا همینطوره
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره میدونن کیو میگم دیگه؟ )
خب اونم نمیگفتی معلوم بود هخخخ..........درسته اما به نظرت بازم بچه ها برمیگرن؟؟
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
این انجمن سال های قبل خیلی بهتر بود ولی الآن متاسفانه خیلی بچه گونه و منفی 15 هستش(حالا نگفتم منفی 18 چون به بعضیا بر میخوره :mrgreen: میدونن کیو میگم دیگه؟ :mrgreen: )[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen: خب اونم نمیگفتی معلوم بود هخخخ..........درسته اما به نظرت بازم بچه ها برمیگرن؟؟
یه نفر راه بندازه صندلی داغو اون که همه قبولش دارن به عنوان ریش سفید
حالا ریش سفید از کجا بیارییم ؟؟
In the name of god
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]یه نفر راه بندازه صندلی داغو :D اون که همه قبولش دارن به عنوان ریش سفید [/div][/quote]
:icon_2:
حالا ریش سفید از کجا بیارییم ؟؟:icon_7:
این مطلب در 1394/05/01 17:05:07 نوشته شده است و در 1394/05/01 17:05:19 ویرایش شده است .
In the name of god
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div]یه نفر راه بندازه صندلی داغو :D اون که همه قبولش دارن به عنوان ریش سفید [/div][/quote]
هیشکی ....یکی هس خیلی میخندیم بهش الان پیداش میشه ..... مهدی کجایی 098 کوشی؟؟؟[/div][/quote]
این هم خوبه :icon_13:
دقیقا همینطوره
چی میگی بابا
تا دیروز اینجا مهد کودک بود
یکی تاپیک میزد من مدره نمونه قبول شدم یکی میگفت من تیزهوشان نفر 1 شدم یکی هم میگفت کلاس پنجم چقدر سخته...کلا داستان داریم ما اینجا
میخوام بگم منفی 15 فراوون داریم
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دقیقا همینطوره
:lol: حالا به غیر از سن که بگذریم ولی فکر نکنم زیر 15 هم زیاد داشته باشین [/div][/quote]
چی میگی بابا
یکی تاپیک میزد من مدره نمونه قبول شدم یکی میگفت من تیزهوشان نفر 1 شدم یکی هم میگفت کلاس پنجم چقدر سخته...کلا داستان داریم ما اینجا :| :mrgreen:
دقیقا همینطوره
رضا کارم هنوز تو بازی باهات تموم نشده ها
دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن!
این کلمات بهم دوخته شده کجا ،
احساسات من کجا...
این بار ،
نخوانده مرا بفهم...
رضا کارم هنوز تو بازی باهات تموم نشده ها :D
دقیقا همینطوره
چی میگی بابا
یکی تاپیک میزد من مدره نمونه قبول شدم یکی میگفت من تیزهوشان نفر 1 شدم یکی هم میگفت کلاس پنجم چقدر سخته...کلا داستان داریم ما اینجا
اینو خداوکیلی راس میگه من با چشمای خودم خوندم طرف داشت واسه گرفتن کتابای کمک اموزشیه کلاس هشتم یه تاپیک تو گزارش مشکلات ش میزد
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]دقیقا همینطوره
:lol: حالا به غیر از سن که بگذریم ولی فکر نکنم زیر 15 هم زیاد داشته باشین [/div][/quote]
چی میگی بابا
یکی تاپیک میزد من مدره نمونه قبول شدم یکی میگفت من تیزهوشان نفر 1 شدم یکی هم میگفت کلاس پنجم چقدر سخته...کلا داستان داریم ما اینجا :| :mrgreen:
میخوام بگم منفی 15 فراوون داریم [/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4: اینو خداوکیلی راس میگه من با چشمای خودم خوندم طرف داشت واسه گرفتن کتابای کمک اموزشیه کلاس هشتم یه تاپیک تو گزارش مشکلات ش میزد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.