مانتو تنگ و قد کوتاه قرمز رنگ+رژ کاملا قرمز+رمل+خط چشم + همین چیزا دیگه 2 تا بخر
مگه میخواد اریشگاه وا کنه
الان همه یه پا ارایشگرن فکر کنم دخترا رو نمیشناسی
مگه تو میشناسی؟؟
نام و سن بگو راهنماییت کنم منظورم دختره
برو عامو تو می خوای به من یاد بدی
من روانشناسی میخونم
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
سنتو بگو با اسمت تا بگم.:icon_10:[/div][/quote]
17میرم 18[/div][/quote]
مانتو تنگ و قد کوتاه قرمز رنگ+رژ کاملا قرمز+رمل+خط چشم + همین چیزا دیگه 2 تا بخر:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
مگه میخواد اریشگاه وا کنه[/div][/quote]
الان همه یه پا ارایشگرن فکر کنم دخترا رو نمیشناسی :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
:icon_2:
مگه تو میشناسی؟؟ :shock::shock:[/div][/quote]
نام و سن بگو راهنماییت کنم منظورم دختره[/div][/quote]
برو عامو تو می خوای به من یاد بدی :!: :icon_7:[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
من روانشناسی میخونم:icon_10:
هرچقدم قشنگ باشه جنیفر نیست که اصن جنیفرم باشه باز ادم بید عوضش کنه
فکر کنم جملتو می گه قشنگ بود
جملم کجاش قشنگه ؟؟؟؟؟ این دوستمون هنوز چشمو گوشش وا نشده باید کمکش کنیم ..... دختره عینه زالو افتاده جونش با اینکه داره خرجش میکنه اما این بیچاره ........
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
ساعت مچی درجه یک ;)[/div][/quote]
پارسال ساعت گرفقتم[/div][/quote]
پارسال با همین زیدت بودی ک الان هستی؟؟ :|[/div][/quote]
عاره[/div][/quote]
جدی جدی ؟؟؟؟؟ ینی کریسمس عوضش نکردی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
مگه لبلسه عوضش کنم[/div][/quote]
ینی ازش خسته نمیشی؟؟[/div][/quote]
خخخخ قشنگ بود:|[/div][/quote]
هرچقدم قشنگ باشه جنیفر نیست که اصن جنیفرم باشه باز ادم بید عوضش کنه[/div][/quote]
فکر کنم جملتو می گه قشنگ بود :icon_7:[/div][/quote]
جملم کجاش قشنگه ؟؟؟؟؟ این دوستمون هنوز چشمو گوشش وا نشده باید کمکش کنیم ..... دختره عینه زالو افتاده جونش با اینکه داره خرجش میکنه اما این بیچاره ........:cry::cry::cry::cry::(
هرچقدم قشنگ باشه جنیفر نیست که اصن جنیفرم باشه باز ادم بید عوضش کنه
فکر کنم جملتو می گه قشنگ بود
جملم کجاش قشنگه ؟؟؟؟؟ این دوستمون هنوز چشمو گوشش وا نشده باید کمکش کنیم ..... دختره عینه زالو افتاده جونش با اینکه داره خرجش میکنه اما این بیچاره ........
راست می گیا
امیر تا به حال چقدر براش خرج کردی ؟؟
اون چقدر برات خرج کرده ؟؟
In the name of god
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
ساعت مچی درجه یک ;)[/div][/quote]
پارسال ساعت گرفقتم[/div][/quote]
پارسال با همین زیدت بودی ک الان هستی؟؟ :|[/div][/quote]
عاره[/div][/quote]
جدی جدی ؟؟؟؟؟ ینی کریسمس عوضش نکردی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
مگه لبلسه عوضش کنم[/div][/quote]
ینی ازش خسته نمیشی؟؟[/div][/quote]
خخخخ قشنگ بود:|[/div][/quote]
هرچقدم قشنگ باشه جنیفر نیست که اصن جنیفرم باشه باز ادم بید عوضش کنه[/div][/quote]
فکر کنم جملتو می گه قشنگ بود :icon_7:[/div][/quote]
جملم کجاش قشنگه ؟؟؟؟؟ این دوستمون هنوز چشمو گوشش وا نشده باید کمکش کنیم ..... دختره عینه زالو افتاده جونش با اینکه داره خرجش میکنه اما این بیچاره ........:cry::cry::cry::cry::([/div][/quote]
راست می گیا :icon_0:
امیر تا به حال چقدر براش خرج کردی ؟؟
اون چقدر برات خرج کرده ؟؟
:icon_7:
استغفرللا برادران خودتان را از گناه پاک کنید این سخنان نسنجیده چیست؟
استغفرللااستغفرللااستغفرللااستغفرللااستغفرللا این دوستما راست میگوید خوب است دیگر ببرید استغفرللااستغفرللا
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]استغفرللا برادران خودتان را از گناه پاک کنید این سخنان نسنجیده چیست؟[/div][/quote]
استغفرللااستغفرللااستغفرللااستغفرللااستغفرللا این دوستما راست میگوید خوب است دیگر ببرید استغفرللااستغفرللا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.