ادم باید وفادار باشه حتی سگ هم وفاداره تو نباید از اون کمتر باشی
منظورش gfبود عشقه اینده ی لایتناهی رو نمیگه که ...... میدونی تکراری بودن این قضیه چقد رو طرزه فکره طرف تاثیر میذاره؟؟؟؟؟؟؟؟
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
ساعت مچی درجه یک ;)[/div][/quote]
پارسال ساعت گرفقتم[/div][/quote]
پارسال با همین زیدت بودی ک الان هستی؟؟ :|[/div][/quote]
عاره[/div][/quote]
جدی جدی ؟؟؟؟؟ ینی کریسمس عوضش نکردی؟؟؟؟؟[/div][/quote]
ادم باید وفادار باشه :arrow: حتی سگ هم وفاداره ;) تو نباید از اون کمتر باشی [/div][/quote]
منظورش gfبود عشقه اینده ی لایتناهی رو نمیگه که ...... میدونی تکراری بودن این قضیه چقد رو طرزه فکره طرف تاثیر میذاره؟؟؟؟؟؟؟؟
مانتو تنگ و قد کوتاه قرمز رنگ+رژ کاملا قرمز+رمل+خط چشم + همین چیزا دیگه 2 تا بخر
مگه میخواد اریشگاه وا کنه
الان همه یه پا ارایشگرن فکر کنم دخترا رو نمیشناسی
مگه تو میشناسی؟؟
نام و سن بگو راهنماییت کنم منظورم دختره
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
سنتو بگو با اسمت تا بگم.:icon_10:[/div][/quote]
17میرم 18[/div][/quote]
مانتو تنگ و قد کوتاه قرمز رنگ+رژ کاملا قرمز+رمل+خط چشم + همین چیزا دیگه 2 تا بخر:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
مگه میخواد اریشگاه وا کنه[/div][/quote]
الان همه یه پا ارایشگرن فکر کنم دخترا رو نمیشناسی :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
:icon_2:
مگه تو میشناسی؟؟ :shock::shock:[/div][/quote]
مانتو تنگ و قد کوتاه قرمز رنگ+رژ کاملا قرمز+رمل+خط چشم + همین چیزا دیگه 2 تا بخر
مگه تو میشناسی؟؟
برو عامو تو می خوای به من یاد بدی
In the name of god
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
17میرم 18[/div][/quote]
مانتو تنگ و قد کوتاه قرمز رنگ+رژ کاملا قرمز+رمل+خط چشم + همین چیزا دیگه 2 تا بخر:icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
الان همه یه پا ارایشگرن فکر کنم دخترا رو نمیشناسی :icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10::icon_10:[/div][/quote]
نام و سن بگو راهنماییت کنم منظورم دختره[/div][/quote]
برو عامو تو می خوای به من یاد بدی :!: :icon_7:
مگه تو میشناسی؟؟
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
17میرم 18[/div][/quote]
برو عامو تو می خوای به من یاد بدی :!: :icon_7:[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|
مگه تو میشناسی؟؟
به من یاد بده عاااااااااامو
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]ب نظر شما برا GFچی بگیرم؟[/div][/quote]
17میرم 18[/div][/quote]
برو عامو تو می خوای به من یاد بدی :!: :icon_7:[/div][/quote]
:|:|:|:|:|:|:|:|:|:|[/div][/quote]
به من یاد بده عاااااااااامو :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.