حالا خودت چیزی بارت هست اومدی به بچه ها گیر سابقه میدی ؟ ندیدمت تا حالا تو سرورا ؟
به سابقه گیر ندادم ولی نمی خوام آخرین سرور امسالم خراب شه
بذار من بیام یه چیزی یاد بگیرم سابقه کتیبه سرور 1 را هم دارم
farvar بعدازدوسال برگشتم
یاشار$یگانه ژینا
[quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]حالا خودت چیزی بارت هست اومدی به بچه ها گیر سابقه میدی ؟ ندیدمت تا حالا تو سرورا ؟ :icon_11:[/div][/quote]
به سابقه گیر ندادم ولی نمی خوام آخرین سرور امسالم خراب شه[/div][/quote]
بذار من بیام یه چیزی یاد بگیرم :D سابقه کتیبه سرور 1 را هم دارم
حالا خودت چیزی بارت هست اومدی به بچه ها گیر سابقه میدی ؟ ندیدمت تا حالا تو سرورا ؟
باش
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]حالا خودت چیزی بارت هست اومدی به بچه ها گیر سابقه میدی ؟ ندیدمت تا حالا تو سرورا ؟ :icon_11:[/div][/quote]
بذار من بیام یه چیزی یاد بگیرم :D سابقه کتیبه سرور 1 را هم دارم[/div][/quote]
باش :icon_10:
جدی؟؟؟؟؟ یاته چی شد ؟؟؟؟ فقط رهام میدونه چ خبره من اون موقع بلد نبودم سکه بزنم البته خیلیا بلد نبودن دوز بازی کنن
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]yashar$yeganeh[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]حالا خودت چیزی بارت هست اومدی به بچه ها گیر سابقه میدی ؟ ندیدمت تا حالا تو سرورا ؟ :icon_11:[/div][/quote]
بذار من بیام یه چیزی یاد بگیرم :D سابقه کتیبه سرور 1 را هم دارم[/div][/quote]
جدی؟؟؟؟؟ یاته چی شد ؟؟؟؟ فقط رهام میدونه چ خبره من اون موقع بلد نبودم سکه بزنم البته خیلیا بلد نبودن دوز بازی کنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.