shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]من یک سرور ناقص سابقه دارم :roll:
میتونم همبازی بشم :icon_9:[/div][/quote]
نه با تو برم کتیبه می زنم حق بقیه ضایع میشه[/div][/quote]
مسخره :cry:[/div][/quote]
سیبیله بابات میچرخه :icon_4:
سلام
یه هم بازی حرفه ای با سایقه بیشتر از 9-10 سرور میخوام
باید پاپ باز نباشه
تا تهش هم بازی کنه
البته من واسه جایزه بازی نمی کنم و واسه فروشه و هرچقدر هم که فروختیم نصف نصف
به 2 تا دفساز هم نیاز دارم که اگه خواستن پیام بدن واسه شرایطش به توافق میرسیم
من هستم اما شاید وسطاش برم سربازی که احتمالا تا اونموقع بفروشیمش ... نهایتا اواخره هفته ی 2 بفروش میره ... تضمینی
چه تضمینی هست؟
اینکه هفته ی سوم فروختیمش دیگه اما نباید زیر 600تا سکه بزنی .... میریم تو هر تاپی که دلت خواست
بزنی یا بزنیم؟
سلامتی همه اونایی که اول سرور شاخ و شونه می کشیدن و الان دارن التماس می کنن که غارت نکن
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div]سلام
باید پاپ باز نباشه
تا تهش هم بازی کنه
به 2 تا دفساز هم نیاز دارم که اگه خواستن پیام بدن واسه شرایطش به توافق میرسیم[/div][/quote]
من هستم اما شاید وسطاش برم سربازی که احتمالا تا اونموقع بفروشیمش ... نهایتا اواخره هفته ی 2 بفروش میره ... تضمینی[/div][/quote]
چه تضمینی هست؟
[/div][/quote]
اینکه هفته ی سوم فروختیمش دیگه اما نباید زیر 600تا سکه بزنی .... میریم تو هر تاپی که دلت خواست[/div][/quote]
بزنی یا بزنیم؟
سلام
باید پاپ باز نباشه
تا تهش هم بازی کنه
به 2 تا دفساز هم نیاز دارم که اگه خواستن پیام بدن واسه شرایطش به توافق میرسیم
من هستم اما شاید وسطاش برم سربازی که احتمالا تا اونموقع بفروشیمش ... نهایتا اواخره هفته ی 2 بفروش میره ... تضمینی
چه تضمینی هست؟
اینکه هفته ی سوم فروختیمش دیگه اما نباید زیر 600تا سکه بزنی .... میریم تو هر تاپی که دلت خواست
بزنی یا بزنیم؟
خخخ بزنیم ....اگه یه نفرم باشه که رو مپ کار کنه فقط خو میشه .....اونوق هزینه هم 1 سوم میشهع
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div]سلام
باید پاپ باز نباشه
تا تهش هم بازی کنه
به 2 تا دفساز هم نیاز دارم که اگه خواستن پیام بدن واسه شرایطش به توافق میرسیم[/div][/quote]
من هستم اما شاید وسطاش برم سربازی که احتمالا تا اونموقع بفروشیمش ... نهایتا اواخره هفته ی 2 بفروش میره ... تضمینی[/div][/quote]
چه تضمینی هست؟
[/div][/quote]
اینکه هفته ی سوم فروختیمش دیگه اما نباید زیر 600تا سکه بزنی .... میریم تو هر تاپی که دلت خواست[/div][/quote]
بزنی یا بزنیم؟
[/div][/quote]
خخخ بزنیم ....اگه یه نفرم باشه که رو مپ کار کنه فقط خو میشه .....اونوق هزینه هم 1 سوم میشهع
داداش به سابقه نیگاه نکن الا بچه هایی میان که عینه من از ساله 91 برج 7 بودن اما چون حذف اک زدن یا به هر دلیلی با یه اک دیگه میان انجمن .....او سابقه هه الکیه ....بازیه طرفو باید ببینی
این مطلب در 1394/05/01 14:40:54 نوشته شده است و در 1394/05/01 14:42:25 ویرایش شده است .
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]منم میام[/div][/quote]
سابقه +8[/div][/quote]
داداش به سابقه نیگاه نکن الا بچه هایی میان که عینه من از ساله 91 برج 7 بودن اما چون حذف اک زدن یا به هر دلیلی با یه اک دیگه میان انجمن .....او سابقه هه الکیه ....بازیه طرفو باید ببینی
نمیشه ریسک کرد
باید اکانتشونو تو سرور W8 ببینم بعدا بیارمشون
سلامتی همه اونایی که اول سرور شاخ و شونه می کشیدن و الان دارن التماس می کنن که غارت نکن
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]منم میام[/div][/quote]
سابقه +8[/div][/quote]
داداش به سابقه نیگاه نکن الا بچه هایی میان که عینه من از ساله 91 برج 7 بودن اما چون حذف اک زدن یا به هر دلیلی با یه اک دیگه میان انجمن .....او سابقه هه الکیه ....بازیه طرفو باید ببینی [/div][/quote]
نمیشه ریسک کرد
نمیشه ریسک کرد
درود
حالا چرا w8؟
این مطلب در 1394/05/01 14:44:52 نوشته شده است و در 1394/05/01 14:45:11 ویرایش شده است .
[quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]منم میام[/div][/quote]
سابقه +8[/div][/quote]
داداش به سابقه نیگاه نکن الا بچه هایی میان که عینه من از ساله 91 برج 7 بودن اما چون حذف اک زدن یا به هر دلیلی با یه اک دیگه میان انجمن .....او سابقه هه الکیه ....بازیه طرفو باید ببینی [/div][/quote]
نمیشه ریسک کرد
[/div][/quote]
درود
حالا چرا w8؟
نمیشه ریسک کرد
درود
حالا چرا w8؟
منم همینو میخواستم بدونم چرا 8 من که 8 ندارم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]منم میام[/div][/quote]
سابقه +8[/div][/quote]
نمیشه ریسک کرد
[/div][/quote]
درود
حالا چرا w8؟[/div][/quote]
منم همینو میخواستم بدونم چرا 8 من که 8 ندارم
نمیشه ریسک کرد
درود
حالا چرا w8؟
بقیه سرورا فقط ثبت نام کردم
8 فعالم
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]منم میام[/div][/quote]
سابقه +8[/div][/quote]
نمیشه ریسک کرد
[/div][/quote]
درود
8 فعالم
نمیشه ریسک کرد
درود
حالا چرا w8؟
8 فعالم
shodow-play....
yaser021....
najyean....
mohammadmethol....
barcelon10....
و....
یکیشم شناختی ؟
پی ام بده
واسه
[quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]nimabekhanvar[/b][/div][div][quote][div][b]amir7236[/b][/div][div]منم میام[/div][/quote]
سابقه +8[/div][/quote]
نمیشه ریسک کرد
[/div][/quote]
درود
8 فعالم[/div][/quote]
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.