هیچ پستی ندادمو فقط نگا کردم و پستاتونو خوندم..
خیلیارو یه بار دیگه شناختم..
پشیمون شدم واقعا که تا قبل این با بعصیا دوست بودم
راستی..کسایی که پیام میدادن تا به هر طریقی خوابو براشون بگم..کسایی که تاحالا تو عمرشون پیام نداده بودن بهم..هه..واقعا چچی فکر کردن من نمیدونم..
اون آقای رویایی..صاحب خوابو میگم..از یه طرف پیام معذرت خواهی میفرسته و بهدش دوباره کرم میریزه..معلومه فقط خواسته جو بده و خوابی در کار نبوده..
همگی خسته نباشین
من کی کرم ریختم خودم در جریان نبودم
یا حسین الشهید
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]هیچ پستی ندادمو فقط نگا کردم و پستاتونو خوندم..
راستی..کسایی که پیام میدادن تا به هر طریقی خوابو براشون بگم..کسایی که تاحالا تو عمرشون پیام نداده بودن بهم..هه..واقعا چچی فکر کردن من نمیدونم..
اون آقای رویایی..صاحب خوابو میگم..از یه طرف پیام معذرت خواهی میفرسته و بهدش دوباره کرم میریزه..معلومه فقط خواسته جو بده و خوابی در کار نبوده..
همگی خسته نباشین:icon_12:[/div][/quote]
من کی کرم ریختم خودم در جریان نبودم :icon_2:
هیچ پستی ندادمو فقط نگا کردم و پستاتونو خوندم..
همگی خسته نباشین
---------
عزیزم همینم الان من از شیفت اومدم برا منم اتفاق افتاد ی عده بی جنبه دور هم جمع شدن ... تشکیل انجمن دادن
متاسفم براشون
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]هیچ پستی ندادمو فقط نگا کردم و پستاتونو خوندم..
همگی خسته نباشین:icon_12:[/div][/quote]
---------
عزیزم همینم الان من از شیفت اومدم برا منم اتفاق افتاد ی عده بی جنبه دور هم جمع شدن ... تشکیل انجمن دادن
متاسفم براشون ;)[/div][/quote]
شما دیگه چی شدی؟
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div]هر کی از خون ما سیر نشده میتونه بیاد بنوشه....
عجب سوء استفاده ای کردن بعضیا از این موضوع...[/div][/quote]
بیخیال ;)
همتون بچه شدید چرا من خودم تا وسط قضیه خواب بودم بعد رفتم جایی. ناراحتی نداره ک از فردا همتون خواب منو ببینید بی جنبه بازی و سوسول بازی هم در نمیارم .چون ناراحتی نداره ک.. فقط میخواید جو رو سنگین کنید چیزی نشده که ...عههه..
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
همتون بچه شدید چرا من خودم تا وسط قضیه خواب بودم بعد رفتم جایی. ناراحتی نداره ک از فردا همتون خواب منو ببینید بی جنبه بازی و سوسول بازی هم در نمیارم .چون ناراحتی نداره ک.. فقط میخواید جو رو سنگین کنید چیزی نشده که ...عههه..
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]همتون بچه شدید چرا من خودم تا وسط قضیه خواب بودم بعد رفتم جایی. ناراحتی نداره ک از فردا همتون خواب منو ببینید بی جنبه بازی و سوسول بازی هم در نمیارم .چون ناراحتی نداره ک.. فقط میخواید جو رو سنگین کنید چیزی نشده که ...عههه..[/div][/quote]
قربون دهنت ;)
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]همتون بچه شدید چرا من خودم تا وسط قضیه خواب بودم بعد رفتم جایی. ناراحتی نداره ک از فردا همتون خواب منو ببینید بی جنبه بازی و سوسول بازی هم در نمیارم .چون ناراحتی نداره ک.. فقط میخواید جو رو سنگین کنید چیزی نشده که ...عههه..[/div][/quote]
قربون دهنت ;)[/div][/quote]
سلام
:icon_7:[/div][/quote]
و علیکم :D
[quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]همتون بچه شدید چرا من خودم تا وسط قضیه خواب بودم بعد رفتم جایی. ناراحتی نداره ک از فردا همتون خواب منو ببینید بی جنبه بازی و سوسول بازی هم در نمیارم .چون ناراحتی نداره ک.. فقط میخواید جو رو سنگین کنید چیزی نشده که ...عههه..[/div][/quote]
قربون دهنت ;)[/div][/quote]
سلام
:icon_7:[/div][/quote]
امضارو :icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.