چی چیو بیخیال همه به یه طرف اون گومر هم به یه طرف ....
اونکه این همه ادعای دین و ایمان میکنه و جانماز آب میکشه نباید از اول این بحثو راه مینداخت
گومر برات متاسفم...
منم همونو گفتم بیخیال آدم بی ارزشیه
حتی ارزش نداره به حرفاش فکر کنی چه برسه بخوای جوابم بدی
غیبت نکن مومن
غیبت نیست پسر خوب خودشم میدونه چه نظری نسبت بهش دارم بدتر از اینا جلو روی خودش گفتم اون موقع که درگیری داشتیم فکر میکنم شما نبودی
امضاش هم که میبینی چی نوشته با همه درگیره
غیبت غیبته قبلا جلو روش گفتی ولی الان که نیست داری پشت سرش میگی
من میگم وایسا دوباره خودش بیاد جلو روش بگو
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]بیخیال[/div][/quote]
[b]چی چیو بیخیال همه به یه طرف اون گومر هم به یه طرف ....
اونکه این همه ادعای دین و ایمان میکنه و جانماز آب میکشه نباید از اول این بحثو راه مینداخت
گومر برات متاسفم...[/b][/div][/quote]
منم همونو گفتم بیخیال آدم بی ارزشیه
حتی ارزش نداره به حرفاش فکر کنی چه برسه بخوای جوابم بدی
[/div][/quote]
غیبت نکن مومن ;)[/div][/quote]
غیبت نیست پسر خوب خودشم میدونه چه نظری نسبت بهش دارم بدتر از اینا جلو روی خودش گفتم اون موقع که درگیری داشتیم فکر میکنم شما نبودی
امضاش هم که میبینی چی نوشته با همه درگیره [/div][/quote]
غیبت غیبته قبلا جلو روش گفتی ولی الان که نیست داری پشت سرش میگی
من میگم وایسا دوباره خودش بیاد جلو روش بگو ;)
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ضمنا تو عموم گفتم مطمئنا خودشم میتونه بیاد بخونه[/div][/quote]
دادا تو دنیا واقعی هم تو برو جلو چند نفر پشت سر یکی حرف بزن
بعدا که به گوش طرف رسید
یعنی تو غیبت نکردی؟:?:
Everything that happens to us is a reflection of who we are
az ye bade khodaei
bande khoda
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]Everything that happens to us is a reflection of who we are
az ye bade khodaei :icon_10:[/div][/quote]
bande khoda :D
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]Everything that happens to us is a reflection of who we are
thanks for your advice ;)
Everything that happens to us is a reflection of who we are
az ye bade khodaei
thanks for your advice
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]Everything that happens to us is a reflection of who we are
thanks for your advice ;)[/div][/quote]
:|
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]Everything that happens to us is a reflection of who we are
thanks for your advice ;)[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
:D
هیچ پستی ندادمو فقط نگا کردم و پستاتونو خوندم..
خیلیارو یه بار دیگه شناختم..
پشیمون شدم واقعا که تا قبل این با بعصیا دوست بودم
راستی..کسایی که پیام میدادن تا به هر طریقی خوابو براشون بگم..کسایی که تاحالا تو عمرشون پیام نداده بودن بهم..هه..واقعا چچی فکر کردن من نمیدونم..
اون آقای رویایی..صاحب خوابو میگم..از یه طرف پیام معذرت خواهی میفرسته و بهدش دوباره کرم میریزه..معلومه فقط خواسته جو بده و خوابی در کار نبوده..
همگی خسته نباشین
---------
عزیزم همینم الان من از شیفت اومدم برا منم اتفاق افتاد ی عده بی جنبه دور هم جمع شدن ... تشکیل انجمن دادن
متاسفم براشون
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]هیچ پستی ندادمو فقط نگا کردم و پستاتونو خوندم..
خیلیارو یه بار دیگه شناختم..
پشیمون شدم واقعا که تا قبل این با بعصیا دوست بودم
راستی..کسایی که پیام میدادن تا به هر طریقی خوابو براشون بگم..کسایی که تاحالا تو عمرشون پیام نداده بودن بهم..هه..واقعا چچی فکر کردن من نمیدونم..
اون آقای رویایی..صاحب خوابو میگم..از یه طرف پیام معذرت خواهی میفرسته و بهدش دوباره کرم میریزه..معلومه فقط خواسته جو بده و خوابی در کار نبوده..
همگی خسته نباشین:icon_12:[/div][/quote]
---------
عزیزم همینم الان من از شیفت اومدم برا منم اتفاق افتاد ی عده بی جنبه دور هم جمع شدن ... تشکیل انجمن دادن
متاسفم براشون ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.