بلکه راس میگه من ترکم میفهمم چی میگه گومر یعنی قمری (یک جور پرنده س)
اون گوموری هست که میشه قمری،
گومر هیچ معنی نمیده
یعنی این اسمو خودت از خودت درآوردی؟؟؟
این اسم داستان داره که اگه خواستید میگم براتون
یا حسین الشهید
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div]بلکه راس میگه من ترکم میفهمم چی میگه گومر یعنی قمری (یک جور پرنده س)[/div][/quote]
گومر هیچ معنی نمیده :|[/div][/quote]
یعنی این اسمو خودت از خودت درآوردی؟؟؟[/div][/quote]
بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.
من تو رو اذیت میکنم یا تو منو؟
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم
راستشو بگو کی هستی؟ هدفت چیه؟
بنده هدفی معینی ندارم و فقط برای گذران زندگی و وقت برای این بازی امده ام ولی ...
آقا اونطور که من پی بردم ایشون واقعا از بچه های انجمن نیستن ، چون جمعیتش در سرور بالاست و همینطور در حال پیشرفت هستش
فقط من به امضاش شک دارم
جمعیتش بالا نیس،
کشیده بالا که بیاد انجمن
آره . اینم میشه ، چون جمعیتش خیلی وقته رو 84 هستش
In the name of god
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
من تو رو اذیت میکنم یا تو منو؟ :o:o:o:o :shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم [/div][/quote]
راستشو بگو کی هستی؟ هدفت چیه؟ :icon_11:[/div][/quote]
بنده هدفی معینی ندارم و فقط برای گذران زندگی و وقت برای این بازی امده ام ولی ...[/div][/quote]
:icon_2:
آقا اونطور که من پی بردم ایشون واقعا از بچه های انجمن نیستن ، چون جمعیتش در سرور بالاست و همینطور در حال پیشرفت هستش :arrow:
فقط من به امضاش شک دارم 8-)[/div][/quote]
جمعیتش بالا نیس،
کشیده بالا که بیاد انجمن :|[/div][/quote]
آره . اینم میشه ، چون جمعیتش خیلی وقته رو 84 هستش :arrow:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
من تو رو اذیت میکنم یا تو منو؟ :o:o:o:o :shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم [/div][/quote]
بنده هدفی معینی ندارم و فقط برای گذران زندگی و وقت برای این بازی امده ام ولی ...[/div][/quote]
آقا اونطور که من پی بردم ایشون واقعا از بچه های انجمن نیستن ، چون جمعیتش در سرور بالاست و همینطور در حال پیشرفت هستش :arrow:
تو کدوم سرور؟با کدوم اسم؟[/div][/quote]
:|
اگه ببینی نوشته اکانت های فعال سرور 9 اسمش هم همینه گومر. هستش :arrow:[/div][/quote]
منم رفتم سرور 9 ولی اونجور که شما گفتی جمعیتش بالاست گفتم الان با یه بالای 1000 مواجه میشم
دیدم 84 شک کردم شاید یه سرور دیگست :geek:
بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم
بنده هدفی معینی ندارم و فقط برای گذران زندگی و وقت برای این بازی امده ام ولی ...
آقا اونطور که من پی بردم ایشون واقعا از بچه های انجمن نیستن ، چون جمعیتش در سرور بالاست و همینطور در حال پیشرفت هستش
فقط من به امضاش شک دارم
جمعیتش بالا نیس،
کشیده بالا که بیاد انجمن
جمعیت مناسب برا انجمن 50 تاس که میشه باهاش اومد انجمن،
ولی خیلیا فکر میکنن 70 تاس که اینم یکی از اوناس
این مطلب در 1394/04/30 19:52:06 نوشته شده است و در 1394/04/30 19:55:13 ویرایش شده است .
یا حسین الشهید
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
جمعیتش بالا نیس،
آره . اینم میشه ، چون جمعیتش خیلی وقته رو 84 هستش :arrow:[/div][/quote]
جمعیت مناسب برا انجمن 50 تاس که میشه باهاش اومد انجمن،
گومر هیچ معنی نمیده
خلاصشو در 3خط بگو...
من توی بازی گرز که ثبت نام کردم، دنبال یه اسم مناسب بودن که خوب باشه، بعد اسم گومن (گو+من) یعنی "برو مرد" یا "برو ای مرد" رو انتخاب کردم، بعد که خواستم توی عصر ثبت نام کنم دیدم نام گومن قبلاً ثبت شده، بعد از کلی مولتی کشی و... که داستان دراز دارد،
به جای "ن" ، "ر" رو گذاشتم که شد گومر، ولی گومر در اصل هیچ معنی نمیده و یک کلمه بی معنی هست.
یا حسین الشهید
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div]بلکه راس میگه من ترکم میفهمم چی میگه گومر یعنی قمری (یک جور پرنده س)[/div][/quote]
این اسم داستان داره که اگه خواستید میگم براتون[/div][/quote]
خلاصشو در 3خط بگو...[/div][/quote]
من توی بازی گرز که ثبت نام کردم، دنبال یه اسم مناسب بودن که خوب باشه، بعد اسم گومن (گو+من) یعنی "برو مرد" یا "برو ای مرد" رو انتخاب کردم، بعد که خواستم توی عصر ثبت نام کنم دیدم نام گومن قبلاً ثبت شده، بعد از کلی مولتی کشی و... که داستان دراز دارد،
به جای "ن" ، "ر" رو گذاشتم که شد گومر، ولی گومر در اصل هیچ معنی نمیده و یک کلمه بی معنی هست.
فقط من به امضاش شک دارم
جمعیتش بالا نیس،
کشیده بالا که بیاد انجمن
جمعیت مناسب برا انجمن 5 تاس که میشه باهاش اومد انجمن،
نه برای ورود به انجمن فقط کافیه سرور ثبتنام کنی
اما برای اینکه بتونی از خودت اسپم درکنی باید جمعیتت بالا 50تا باشه
منم میخواستم بگم 50 صفرش تایپ نشد
یا حسین الشهید
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
جمعیتش بالا نیس،
آره . اینم میشه ، چون جمعیتش خیلی وقته رو 84 هستش :arrow:[/div][/quote]
جمعیت مناسب برا انجمن 5 تاس که میشه باهاش اومد انجمن،
ولی خیلیا فکر میکنن 70 تاس که اینم یکی از اوناس[/div][/quote]
نه برای ورود به انجمن فقط کافیه سرور ثبتنام کنی
اما برای اینکه بتونی از خودت اسپم درکنی باید جمعیتت بالا 50تا باشه[/div][/quote]
منم میخواستم بگم 50 صفرش تایپ نشد ;)
گومر هیچ معنی نمیده
خلاصشو در 3خط بگو...
یا حسین الشهید
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]نیمارronaldo[/b][/div][div]بلکه راس میگه من ترکم میفهمم چی میگه گومر یعنی قمری (یک جور پرنده س)[/div][/quote]
این اسم داستان داره که اگه خواستید میگم براتون[/div][/quote]
خلاصشو در 3خط بگو...[/div][/quote]
به جای "ن" ، "ر" رو گذاشتم که شد گومر، ولی گومر در اصل هیچ معنی نمیده و یک کلمه بی معنی هست.[/div][/quote]
1.لطفا بر من بر چسب نزنید . حرام است . بنده دزدی اصلا نمیفرمایم
2.دوباره خدمتتان عرض مینمایم که شما قبلا به این نام بازی میکردید ولی الان نه پس لطفا حرفتان را تمام نمایید.
.
.(بنده امیر گومر نمیباشم)
.
1.لطفا بر من بر چسب نزنید . حرام است . بنده دزدی اصلا نمیفرمایم
2.دوباره خدمتتان عرض مینمایم که شما قبلا به این نام بازی میکردید ولی الان نه پس لطفا حرفتان را تمام نمایید.
واقعا عجب داستانی شد
[quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]1.لطفا بر من بر چسب نزنید . حرام است . بنده دزدی اصلا نمیفرمایم
[/div][/quote]
واقعا عجب داستانی شد:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.