این یا خودتی ما را سرکار گذاشتی یا hesivampire هست ...
عمراً من انقدر لفظ قلم صحبت کنم یا همچین امضایی بزارم
یا حسین الشهید
[quote][div][b]h127[/b][/div][div]این یا خودتی ما را سرکار گذاشتی یا hesivampire هست ...[/div][/quote]
عمراً من انقدر لفظ قلم صحبت کنم یا همچین امضایی بزارم :|
بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.
من تو رو اذیت میکنم یا تو منو؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
من تو رو اذیت میکنم یا تو منو؟ :o:o:o:o :shock::shock::shock::shock:
این یا خودتی ما را سرکار گذاشتی یا hesivampire هست ...
عمراً من انقدر لفظ قلم صحبت کنم یا همچین امضایی بزارم
یادته برای گرفتن 40سکه شناسنامتو عوض می کردی؟؟
حالا هم ممکنه که برای سرکار گذاشتنه بروبکس لفظ قلمم صحبت کنی
عجبــــــــــــــــــــــ
یا حسین الشهید
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]h127[/b][/div][div]این یا خودتی ما را سرکار گذاشتی یا hesivampire هست ...[/div][/quote]
عمراً من انقدر لفظ قلم صحبت کنم یا همچین امضایی بزارم :|[/div][/quote]
یادته برای گرفتن 40سکه شناسنامتو عوض می کردی؟؟
حالا هم ممکنه که برای سرکار گذاشتنه بروبکس لفظ قلمم صحبت کنی :|[/div][/quote]
عجبـــــــــــ:|ـــــــــــ
بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم
.
.(بنده امیر گومر نمیباشم)
.
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
من تو رو اذیت میکنم یا تو منو؟ :o:o:o:o :shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم
راستشو بگو کی هستی؟ هدفت چیه؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
من تو رو اذیت میکنم یا تو منو؟ :o:o:o:o :shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم [/div][/quote]
راستشو بگو کی هستی؟ هدفت چیه؟ :icon_11:
بنده هدفی معینی ندارم و فقط برای گذران زندگی و وقت برای این بازی امده ام ولی ...
.
.(بنده امیر گومر نمیباشم)
.
[quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
من یک نام انتخاب کرده ام و شما هم اکنون با ان اکانت بازی نمیفرمایید پس بگذارید کارمان را بکنیم [/div][/quote]
راستشو بگو کی هستی؟ هدفت چیه؟ :icon_11:[/div][/quote]
بنده هدفی معینی ندارم و فقط برای گذران زندگی و وقت برای این بازی امده ام ولی ...
لا اله الا الله
مگه میشه مگه داریم؟؟؟
اصن گومر اسم نیست، تو میگی یه اسم ترکیه،
من خودم ترکم ولی گومر اصن اسم نیست،
کی هستی؟
یا حسین الشهید
[quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div][quote][div][b]خادم-الحسین[/b][/div][div][quote][div][b]گومر.[/b][/div][div]بنده فردی به نام گومر نمیشناسم.در عنوان هم نوشته شده گومر تقلبی و این برادر هم مرا اذیت میکنن من هنوز نفهمیده ام.[/div][/quote]
راستشو بگو کی هستی؟ هدفت چیه؟ :icon_11:[/div][/quote]
بنده هدفی معینی ندارم و فقط برای گذران زندگی و وقت برای این بازی امده ام ولی ...[/div][/quote]
لا اله الا الله
مگه میشه مگه داریم؟؟؟
اصن گومر اسم نیست، تو میگی یه اسم ترکیه،
من خودم ترکم ولی گومر اصن اسم نیست،
کی هستی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.