با این حال من بازم فکر میکنم 210 بالاتر از 100 باشه نظر شما چیه
این مطلب در 1394/04/27 15:45:56 نوشته شده است و در 1394/04/27 15:46:32 ویرایش شده است .
دستانم شاید
اما دلم نمیرود به نوشتن!
این کلمات بهم دوخته شده کجا ،
احساسات من کجا...
این بار ،
نخوانده مرا بفهم...
[quote][div][b]mr.azhdary[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]هر کی بالای 100 غارت کرده 1رو میاره :icon_10:[/div][/quote]
ma 210 mil gharat zadim
kojaye kari
[/div][/quote]
با این حال من بازم فکر میکنم 210 بالاتر از 100 باشه نظر شما چیه :icon_10:
واقعا شرمناکه هفته اول مدال غارت زدن....
من که تا آخرین فشنگ قطره خونم سعی میکنم پاک بازی کنم....
هیچ ربطی نمیتونه بینشون باشه شما نوبی هنوز بلد نیستی
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div]واقعا شرمناکه هفته اول مدال غارت زدن....
من که تا آخرین فشنگ قطره خونم سعی میکنم پاک بازی کنم.... :icon_10:[/div][/quote]
هیچ ربطی نمیتونه بینشون باشه شما نوبی هنوز بلد نیستی ;)
خخخخخخخخخ... داداش یه نیگا به آمار سرور 8 بنداز نفر 8 غارت کلی سرور میباشم با اجازتون... قبول دارم حرفه ای نیستم ولی نوب هم نیستم... رفیق اگه ما دیگه اینا رو نفهمیم باس بریم لنگ بندازیم...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]واقعا شرمناکه هفته اول مدال غارت زدن....
من که تا آخرین فشنگ قطره خونم سعی میکنم پاک بازی کنم.... :icon_10:[/div][/quote]
هیچ ربطی نمیتونه بینشون باشه شما نوبی هنوز بلد نیستی ;)[/div][/quote]
خخخخخخخخخ... داداش یه نیگا به آمار سرور 8 بنداز نفر 8 غارت کلی سرور میباشم با اجازتون... قبول دارم حرفه ای نیستم ولی نوب هم نیستم... رفیق اگه ما دیگه اینا رو نفهمیم باس بریم لنگ بندازیم... :icon_10:
باز خوبه رتبه هجومت یک شده البته دلیل بر سالم بازی کردن نیست
ولی مورد داشتیم با رتبه هجوم 70 جز 5 تای اول شده این یقینا دلیل بر سالم بازی کردنه
######
[quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]واقعا شرمناکه هفته اول مدال غارت زدن....
باز خوبه رتبه هجومت یک شده البته دلیل بر سالم بازی کردن نیست
ولی مورد داشتیم با رتبه هجوم 70 جز 5 تای اول شده :| این یقینا دلیل بر سالم بازی کردنه :ugeek:
خخخخخخخخخ... داداش یه نیگا به آمار سرور 8 بنداز نفر 8 غارت کلی سرور میباشم با اجازتون... قبول دارم حرفه ای نیستم ولی نوب هم نیستم... رفیق اگه ما دیگه اینا رو نفهمیم باس بریم لنگ بندازیم...
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]واقعا شرمناکه هفته اول مدال غارت زدن....
خخخخخخخخخ... داداش یه نیگا به آمار سرور 8 بنداز نفر 8 غارت کلی سرور میباشم با اجازتون... قبول دارم حرفه ای نیستم ولی نوب هم نیستم... رفیق اگه ما دیگه اینا رو نفهمیم باس بریم لنگ بندازیم... :icon_10:[/div][/quote]
برو
پ شما به من میگی نوب!!!!!!!!! رتبه هجومم میشه اوکی کرد.... البت تا حدی....
ولی در کل هفته اول همه میدونن تاپ غارت همگی مشکل دارن....مگر چیزی باشه که غیر از چیزایی که ما دیدیم باشه...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]mp2016[/b][/div][div]دیگ از ربطه هجوم کامل مشخصه [/div][/quote]
پ شما به من میگی نوب!!!!!!!!! رتبه هجومم میشه اوکی کرد.... البت تا حدی....
ولی در کل هفته اول همه میدونن تاپ غارت همگی مشکل دارن....مگر چیزی باشه که غیر از چیزایی که ما دیدیم باشه... :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.