داداش از این خبرا نیس 100 میل ب بالا شاید دوم بشه اونم شاید
[quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]هر کی بالای 100 غارت کرده 1رو میاره :icon_10:[/div][/quote]
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]هر کی بالای 100 غارت کرده 1رو میاره :icon_10:[/div][/quote]
مگ میشه؟؟ :shock: مگ داریم؟ .... اونم هفته ی دوم؟؟!!![/div][/quote]
هفته اول w3 که داشتیم :icon_10:[/div][/quote]
چون با خودم مقایسه میکنم میگم :D
خــــر پولن دگ ملت..چیکارش میشه کرد :mrgreen:[/div][/quote]
تو این مرحله آدم بیشتر از اینکه خــر پول باشه باید بی کــار باشه :icon_10:[/div][/quote]
مگ تو بیکار نیستی؟؟ :| کلن هرکی عصرپادشاهان بازی میکنه بیکاره
شما که دستت تو کاره به نظرت 20 میل میاد تو تاپ
######
[quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]هر کی بالای 100 غارت کرده 1رو میاره :icon_10:[/div][/quote]
داداش از این خبرا نیس 100 میل ب بالا شاید دوم بشه اونم شاید [/div][/quote]
شما که دستت تو کاره به نظرت 20 میل میاد تو تاپ :|
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]هر کی بالای 100 غارت کرده 1رو میاره :icon_10:[/div][/quote]
شما که دستت تو کاره به نظرت 20 میل میاد تو تاپ :|[/div][/quote]
تو ک بازی نمیکنی ب تو چ؟؟؟:mrgreen:
شما که دستت تو کاره به نظرت 20 میل میاد تو تاپ
[/quo
غارت 5 تای پایینو نمیدونم ولی فک نکنم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]mp2016[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]هر کی بالای 100 غارت کرده 1رو میاره :icon_10:[/div][/quote]
شما که دستت تو کاره به نظرت 20 میل میاد تو تاپ :|[/div][/quo
غارت 5 تای پایینو نمیدونم ولی فک نکنم
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]guardians~of~peace[/b][/div][div]هر کی بالای 100 غارت کرده 1رو میاره :icon_10:[/div][/quote]
مگ میشه؟؟ :shock: مگ داریم؟ .... اونم هفته ی دوم؟؟!!![/div][/quote]
هفته اول w3 که داشتیم :icon_10:[/div][/quote]
چون با خودم مقایسه میکنم میگم :D
خــــر پولن دگ ملت..چیکارش میشه کرد :mrgreen:[/div][/quote]
تو این مرحله آدم بیشتر از اینکه خــر پول باشه باید بی کــار باشه :icon_10:[/div][/quote]
مگ تو بیکار نیستی؟؟ :| کلن هرکی عصرپادشاهان بازی میکنه بیکاره [/div][/quote]
:icon_10:
شما که دستت تو کاره به نظرت 20 میل میاد تو تاپ :|[/div][/quote]
من بیشتر به مدال هجومی علاقه دارم تا غارت :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.