[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]دیگه چه خبر؟ :icon_7:[/div][/quote]
مگه بن شدی؟؟؟؟[/div][/quote]
هی روزگار :icon_7:
چرا فتو شاپ میکنی؟
با گندمی که هنوز سطح 10 نرسوندی انقدر نیرو داری؟
برای اینکه کسی حمله نکنه
افتادی نزدیک ما یه دستی به روت می چرخونم کنار پیش زن ما هستی
فعلا هر چی حرفه ایی و قدرتمند هستش کنار من هستن
بدبخت اون عکسو حذف کن اینجوری خیلی ضایع هست می فهمن می ترسی اینکارو می کنی
بدبخت
من تو هر سروری که می خواستم بازی کنم همچین کاری کردم و همیشه هم پیشرفت کردم
ببین میگم گـــرگــی
دادا فردی هست با هم اینو فارمش کنیم بخندیم
ریسکش بالاست
بابا چه ریسکی هست پای 10 پیش زن نفس بکشه چه میاد سری لایک هم می زنه
عزیز جان چه ربطی داره من بیشتر پستای این تاپیک رو لایک کردم حالا فقط بخاطر همین حرفش من اینو فقط لایک کردم
من نمی دونم چرا همه تو این سرور می خوان به من حمله کنند
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
چرا فتو شاپ میکنی؟ :|
با گندمی که هنوز سطح 10 نرسوندی انقدر نیرو داری؟ :|[/div][/quote]
:icon_4:
برای اینکه کسی حمله نکنه :roll:[/div][/quote]
افتادی نزدیک ما یه دستی به روت می چرخونم کنار پیش زن ما هستی [/div][/quote]
فعلا هر چی حرفه ایی و قدرتمند هستش کنار من هستن :cry:[/div][/quote]
بدبخت اون عکسو حذف کن اینجوری خیلی ضایع هست می فهمن می ترسی اینکارو می کنی[/div][/quote]
بدبخت :!::!::!::!::!::!: :shock: :|
من تو هر سروری که می خواستم بازی کنم همچین کاری کردم و همیشه هم پیشرفت کردم :icon_13:[/div][/quote]
ببین میگم گـــرگــی :D[/div][/quote]
دادا فردی هست با هم اینو فارمش کنیم بخندیم [/div][/quote]
ریسکش بالاست ;)[/div][/quote]
بابا چه ریسکی هست پای 10 پیش زن نفس بکشه چه میاد سری لایک هم می زنه[/div][/quote]
:icon_10:
عزیز جان چه ربطی داره من بیشتر پستای این تاپیک رو لایک کردم حالا فقط بخاطر همین حرفش من اینو فقط لایک کردم :|:|
من نمی دونم چرا همه تو این سرور می خوان به من حمله کنند :|[/div][/quote]
از حســـادتشونه ها :icon_10:[/div][/quote]
آره اونقدر خوشگله بهش حسادت می کنم :icon_4::icon_4:
آقا این مهدی نیستش از بچه های انجمن هست اومده مهدی رو اذیت کنه
جدی؟؟؟؟؟؟؟
آره خود مهدی گفته حواستون باشه
In the name of god
[quote][div][b]lordeamir[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]:icon_2:[/div][/quote]
آقا این مهدی نیستش از بچه های انجمن هست اومده مهدی رو اذیت کنه :arrow:[/div][/quote]
جدی؟؟؟؟؟؟؟:shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
آره خود مهدی گفته :arrow: حواستون باشه ;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.