[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
چرا فتو شاپ میکنی؟ :|
با گندمی که هنوز سطح 10 نرسوندی انقدر نیرو داری؟ :|[/div][/quote]
:icon_4:
برای اینکه کسی حمله نکنه :roll:[/div][/quote]
افتادی نزدیک ما یه دستی به روت می چرخونم کنار پیش زن ما هستی [/div][/quote]
فعلا هر چی حرفه ایی و قدرتمند هستش کنار من هستن :cry:[/div][/quote]
بدبخت اون عکسو حذف کن اینجوری خیلی ضایع هست می فهمن می ترسی اینکارو می کنی
بابا یه نفر نوشته بود 18کیلو کمان دارم ولی مثل شما جر نداده بود دیگه آخرشی به مولا
تو چرا قبول کردی؟
اینا رو با نقاشی دست کاری کرده
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
بابا یه نفر نوشته بود 18کیلو کمان دارم ولی مثل شما جر نداده بود دیگه آخرشی به مولا[/div][/quote]
تو چرا قبول کردی؟
چرا فتو شاپ میکنی؟
با گندمی که هنوز سطح 10 نرسوندی انقدر نیرو داری؟
برای اینکه کسی حمله نکنه
افتادی نزدیک ما یه دستی به روت می چرخونم کنار پیش زن ما هستی
فعلا هر چی حرفه ایی و قدرتمند هستش کنار من هستن
بدبخت اون عکسو حذف کن اینجوری خیلی ضایع هست می فهمن می ترسی اینکارو می کنی
بدبخت
من تو هر سروری که می خواستم بازی کنم همچین کاری کردم و همیشه هم پیشرفت کردم
In the name of god
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
بدبخت اون عکسو حذف کن اینجوری خیلی ضایع هست می فهمن می ترسی اینکارو می کنی[/div][/quote]
بدبخت :!::!::!::!::!::!: :shock: :|
من تو هر سروری که می خواستم بازی کنم همچین کاری کردم و همیشه هم پیشرفت کردم :icon_13:
بابا یه نفر نوشته بود 18کیلو کمان دارم ولی مثل شما جر نداده بود دیگه آخرشی به مولا
تو چرا قبول کردی؟
با نقاشی
In the name of god
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
بابا یه نفر نوشته بود 18کیلو کمان دارم ولی مثل شما جر نداده بود دیگه آخرشی به مولا[/div][/quote]
تو چرا قبول کردی؟
اینا رو با نقاشی دست کاری کرده[/div][/quote]
با نقاشی :!: :icon_4: :lol:
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
بدبخت اون عکسو حذف کن اینجوری خیلی ضایع هست می فهمن می ترسی اینکارو می کنی[/div][/quote]
من تو هر سروری که می خواستم بازی کنم همچین کاری کردم و همیشه هم پیشرفت کردم :icon_13:[/div][/quote]
ببین میگم گـــرگــی :D
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
من تو هر سروری که می خواستم بازی کنم همچین کاری کردم و همیشه هم پیشرفت کردم :icon_13:[/div][/quote]
ببین میگم گـــرگــی :D[/div][/quote]
دادا فردی هست با هم اینو فارمش کنیم بخندیم
[quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
تو چرا قبول کردی؟
با خود مرورگر هم میشه :icon_10:[/div][/quote]
آفرین راه درستشم همینه ;)
خوبه که اطلاعاتتون تو این زمینه زیاده
[quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]امیر_عرب[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]:icon_2: :icon_10:[/div][/quote]
تو چرا قبول کردی؟
با خود مرورگر هم میشه :icon_10:[/div][/quote]
آفرین راه درستشم همینه ;)
خوبه که اطلاعاتتون تو این زمینه زیاده [/div][/quote]
خیلی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.