شما که بازی بلدین بگو فقط با پوول بلدین بازی کنید خودتون نمیتونین 2 تا متروکه بزنید این کاری که شما میکنین از مولتی بدتره برو مولتی بیار ولی متروکه نخر خودت بزن
تو خودت میتونی هفته اول بدون مولتی 6 تا متروکه بزنی ؟؟؟؟؟
اونم بالای 1100
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]شما که بازی بلدین بگو فقط با پوول بلدین بازی کنید :icon_4: خودتون نمیتونین 2 تا متروکه بزنید :icon_2: این کاری که شما میکنین از مولتی بدتره برو مولتی بیار ولی متروکه نخر خودت بزن :icon_1:[/div][/quote]
تو خودت میتونی هفته اول بدون مولتی 6 تا متروکه بزنی ؟؟؟؟؟
اونم بالای 1100
شما که بازی بلدین بگو فقط با پوول بلدین بازی کنید خودتون نمیتونین 2 تا متروکه بزنید این کاری که شما میکنین از مولتی بدتره برو مولتی بیار ولی متروکه نخر خودت بزن
مولتی به چه دردت میخوره وقتی نتونی باهاش متروکه بزنی؟
mm jj kk
a.r.y.a.n
amoo.ariyan
black._.wolf
جایی که همه چی غلطه، درست بودن هم غلطه
[quote][div][b]arab4[/b][/div][div]شما که بازی بلدین بگو فقط با پوول بلدین بازی کنید :icon_4: خودتون نمیتونین 2 تا متروکه بزنید :icon_2: این کاری که شما میکنین از مولتی بدتره برو مولتی بیار ولی متروکه نخر خودت بزن :icon_1:[/div][/quote]
مولتی به چه دردت میخوره وقتی نتونی باهاش متروکه بزنی؟
200میگیرم یه اک میسازم براتون هفته دوم خودش 6تا متروکه با حداقل تلفات بزنه
هفته دوم رو کجا دلم بزارم هفته اول میخوام ...
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amir_alone1[/b][/div][div]200میگیرم یه اک میسازم براتون هفته دوم خودش 6تا متروکه با حداقل تلفات بزنه[/div][/quote]
هفته دوم رو کجا دلم بزارم هفته اول میخوام ...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.