سلام به همه بچه های انجمن مخصوصا بچه پولداراش اگه کسی اکانت شاخ تاپ غارتو هجوم می خواد بگه براش میسازم سفارشی پاپ بخواید 1تا 5پاپ غارت بخواید 1تا 6غارت هرجور سفارش بدید همونطوز تحویل میدم بهتونهفته دوم با 3تا شهر یکیش 1100تسخیری و چند تا متروکه 1100فارم غارت 3میل در ساعت الکی خرج نکنید 150بزارید کنار هفته دوم یه اک شاخ میدم با چند تا مدال انصافا خرجش 100هست اگه حرفه ای باشی اگه تازه کار باشی 200یا 300میشه اخرشم درست حسابی در نمیاد
سلام به همه بچه های انجمن مخصوصا بچه پولداراش اگه کسی اکانت شاخ تاپ غارتو هجوم می خواد بگه براش میسازم سفارشی پاپ بخواید 1تا 5پاپ غارت بخواید 1تا 6غارت هرجور سفارش بدید همونطوز تحویل میدم بهتونهفته دوم با 3تا شهر یکیش 1100تسخیری و چند تا متروکه 1100فارم غارت 3میل در ساعت الکی خرج نکنید 150بزارید کنار هفته دوم یه اک شاخ میدم با چند تا مدال انصافا خرجش 100هست اگه حرفه ای باشی اگه تازه کار باشی 200یا 300میشه اخرشم درست حسابی در نمیاد
والا یه دونه جلو زن میخوام در حدی که بتونه یه دونه متروکه بزنه هفته اول تسخیر کنم اکانتمو بفروشم 200 300 سکه
50 سکه هم دستمزد میدم
میتونی یا خورده کاری انجام نمیدید ؟
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
والا یه دونه جلو زن میخوام در حدی که بتونه یه دونه متروکه بزنه هفته اول تسخیر کنم اکانتمو بفروشم 200 300 سکه
50 سکه هم دستمزد میدم
میتونی یا خورده کاری انجام نمیدید ؟ :roll:
50 سکه هم دستمزد میدم
چقدر گرون حساب میکنی فوقش 100 سکه بخرن تورم ایجاد نکن
######
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]والا یه دونه جلو زن میخوام در حدی که بتونه یه دونه متروکه بزنه هفته اول تسخیر کنم اکانتمو بفروشم 200 300 سکه
50 سکه هم دستمزد میدم
میتونی یا خورده کاری انجام نمیدید ؟ :roll:[/div][/quote]
چقدر گرون حساب میکنی فوقش 100 سکه بخرن تورم ایجاد نکن :icon_10:
50 سکه هم دستمزد میدم
اکانتت رو وقتی کارشو انجام دادی نگه دار جهنمو ضرر 350 سکه میخرم
i knew you were trouble
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]والا یه دونه جلو زن میخوام در حدی که بتونه یه دونه متروکه بزنه هفته اول تسخیر کنم اکانتمو بفروشم 200 300 سکه
50 سکه هم دستمزد میدم
اکانتت رو وقتی کارشو انجام دادی نگه دار جهنمو ضرر 350 سکه میخرم
50 سکه هم دستمزد میدم
قربونت چرا خودت بازی نمیکنی؟این پولی ک میخای خرج بازیکن بدق خودت تو بازی ازش استفاده کن دلسوزانه ترم هس
50 سکه هم دستمزد میدم
قربونت چرا خودت بازی نمیکنی؟این پولی ک میخای خرج بازیکن بدق خودت تو بازی ازش استفاده کن دلسوزانه ترم هس
آخه تضمینیه ماله ایشون ظاهرا
میترسم فارم شم خودم
کاشکــــی آخَـــرِ این ســـــوز بَهاری باشَــد...
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]والا یه دونه جلو زن میخوام در حدی که بتونه یه دونه متروکه بزنه هفته اول تسخیر کنم اکانتمو بفروشم 200 300 سکه
50 سکه هم دستمزد میدم
قربونت چرا خودت بازی نمیکنی؟این پولی ک میخای خرج بازیکن بدق خودت تو بازی ازش استفاده کن دلسوزانه ترم هس[/div][/quote]
آخه تضمینیه ماله ایشون ظاهرا :roll:
میترسم فارم شم خودم :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.