یعنی خااااک
خدارو ول کردی از بندش کمک میگیری اونم از بنده ای که کتابشون تحریف شدس
فک کنم اینو همه قبول داشته باشن ک کتاباشون تحریف شدن ولی آیا تا بحال سری ب کتابهای سایر ادیان زدی ک اصن بدونی راجب چ مسائلی حرف شده؟؟??
من ن میخام از پاپ حمایت کنم ن از دینشون..فقط دارم برا خودمون تاسف میخورم ک ایقد ساده لوحیم ک هر صحبتی رو قبول میکنیم بدون اینکه فقط چند ثانیه و صحیح و ثقل بودنش بیندیشیم
من نمیگم که بای خوبه یا بد
به نظر من استفاده از کلمات فارسی بهتر از انگلیسیه
جالا معنیش هرچی میخواد باشه
من یه ایرانی ام وبهتره به جای گفتن بای از خدا نگهدار یا بدرود استفاده کنیم اینم نشد خدا حافظ
کاملا درسته....
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]بذار هر کی میخواد نگه دارمون باشه
پاپ و راکش فرقی نداره :roll:[/div][/quote]
:icon_2:
یعنی خااااک
خدارو ول کردی از بندش کمک میگیری اونم از بنده ای که کتابشون تحریف شدس[/div][/quote]
فک کنم اینو همه قبول داشته باشن ک کتاباشون تحریف شدن ولی آیا تا بحال سری ب کتابهای سایر ادیان زدی ک اصن بدونی راجب چ مسائلی حرف شده؟؟??
من ن میخام از پاپ حمایت کنم ن از دینشون..فقط دارم برا خودمون تاسف میخورم ک ایقد ساده لوحیم ک هر صحبتی رو قبول میکنیم بدون اینکه فقط چند ثانیه و صحیح و ثقل بودنش بیندیشیم[/div][/quote]
من نمیگم که بای خوبه یا بد
به نظر من استفاده از کلمات فارسی بهتر از انگلیسیه
جالا معنیش هرچی میخواد باشه
من یه ایرانی ام وبهتره به جای گفتن بای از خدا نگهدار یا بدرود استفاده کنیم اینم نشد خدا حافظ[/div][/quote]
کاملا درسته....
المانی ها تاجایی که میتونن تو کشورشون از زبان انگلیسی استفاده نمیکنن.حالا ما را به را از اون کلمات استفاده میکنیم.
میگیم امروزی نیستیم.
آلمانی ها که امروزین چی؟
دمت گرم
اصلا به فرض این حرفا خرافات باشه
بیایید فارسی رو پاس بداریم
من به شدت اِرق ملی دارم (همچنین روی اسلام هم شدیدا حساسم)
بیایید از کلمات فارسی استفاده کنیم
به فول یاس:بیا ای هموطن منو تو میتونیم اینده ایرانو بسازیم بیا ای هموطن[اخر ترانه به امید ایران]
[/quote]
داداش گلم شما ک میگی بیاین فارسی رو پاس بداریم همین کلمه ی فارسی خودش عربیه..اصلیتش پارسیه ولی بعد از ورود اعراب و آغاز بدبختی این کلمه ب فارسی جهش یافت..اوکی؟
[/quote] پارسی رو پاس بداریم...
این مطلب در 1394/04/19 19:45:02 نوشته شده است و در 1394/04/19 19:45:15 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]المانی ها تاجایی که میتونن تو کشورشون از زبان انگلیسی استفاده نمیکنن.حالا ما را به را از اون کلمات استفاده میکنیم.
میگیم امروزی نیستیم.
آلمانی ها که امروزین چی؟
[/div][/quote]
دمت گرم
اصلا به فرض این حرفا خرافات باشه
بیایید فارسی رو پاس بداریم
من به شدت اِرق ملی دارم (همچنین روی اسلام هم شدیدا حساسم)
بیایید از کلمات فارسی استفاده کنیم
به فول یاس:بیا ای هموطن منو تو میتونیم اینده ایرانو بسازیم بیا ای هموطن[اخر ترانه به امید ایران][/div][/quote]
داداش گلم شما ک میگی بیاین فارسی رو پاس بداریم همین کلمه ی فارسی خودش عربیه..اصلیتش پارسیه ولی بعد از ورود اعراب و آغاز بدبختی این کلمه ب فارسی جهش یافت..اوکی؟
[/div][/quote]
[b]پارسی رو پاس بداریم...:icon_10:[/b]
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]http://www.gomaneh.com/wp-content/uploads/2014/05/bye-meaning-lq.jpg?bf83d1
:icon_2:[/div][/quote]
سپهر عدم بزن عدم بزن :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.