فارسی را پاس میداریم زیرا گفته اند/ قدر زر، زرگر شناسد قدر گوهر، گوهری
چه ربطی داشت؟
مگه تو تاحالا هرفی هم زدی که ربطی داشته باشه ؟
که الان دنبال ربط این حرفت میگردی ؟
ربطش به جنابعالی؟
(اینم حرف ربط دار)
اصن به تو ربطی نداره که به من چه ربطی داره که حرف هات به مضوع ربطی نداره ...
منم گفتم ربط نداره ولی تو گفتی ربط داره با اینکه به تو ربط نداره که به من ربط داره
به تو ربط نداره که به من ربط داره یا ربط نداره .. چون به تو ربط نداره ... ولی به من ربط داره که وقتی به تو ربط نداره چرا میگی به من ربط نداره ... اگرم به من ربط نداره به تو که اصن ربط نداره
این مطلب در 1394/04/19 04:13:45 نوشته شده است و در 1394/04/19 04:14:12 ویرایش شده است .
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]فارسی را پاس میداریم زیرا گفته اند/ قدر زر، زرگر شناسد قدر گوهر، گوهری :ugeek:
چه ربطی داشت؟ :|[/div][/quote]
که الان دنبال ربط این حرفت میگردی ؟[/div][/quote]
ربطش به جنابعالی؟ :|
(اینم حرف ربط دار)[/div][/quote]
اصن به تو ربطی نداره که به من چه ربطی داره که حرف هات به مضوع ربطی نداره ... :|[/div][/quote]
منم گفتم ربط نداره ولی تو گفتی ربط داره با اینکه به تو ربط نداره که به من ربط داره :|[/div][/quote]
به تو ربط نداره که به من ربط داره یا ربط نداره .. چون به تو ربط نداره ... ولی به من ربط داره که وقتی به تو ربط نداره چرا میگی به من ربط نداره ... اگرم به من ربط نداره به تو که اصن ربط نداره :|
چه ربطی داشت؟
ربطش به جنابعالی؟
(اینم حرف ربط دار)
منم گفتم ربط نداره ولی تو گفتی ربط داره با اینکه به تو ربط نداره که به من ربط داره
به تو ربط نداره که به من ربط داره یا ربط نداره .. چون به تو ربط نداره ... ولی به من ربط داره که وقتی به تو ربط نداره چرا میگی به من ربط نداره ... اگرم به من ربط نداره به تو که اصن ربط نداره
ربط تو ربط شدش که...
این مطلب در 1394/04/19 04:14:08 نوشته شده است و در 1394/04/19 04:14:31 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]فارسی را پاس میداریم زیرا گفته اند/ قدر زر، زرگر شناسد قدر گوهر، گوهری :ugeek:
اصن به تو ربطی نداره که به من چه ربطی داره که حرف هات به مضوع ربطی نداره ... :|[/div][/quote]
منم گفتم ربط نداره ولی تو گفتی ربط داره با اینکه به تو ربط نداره که به من ربط داره :|[/div][/quote]
به تو ربط نداره که به من ربط داره یا ربط نداره .. چون به تو ربط نداره ... ولی به من ربط داره که وقتی به تو ربط نداره چرا میگی به من ربط نداره ... اگرم به من ربط نداره به تو که اصن ربط نداره [/div][/quote]
:|:|:|
ربط تو ربط شدش که...:|
چه ربطی داشت؟
ربطش به جنابعالی؟
(اینم حرف ربط دار)
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]فارسی را پاس میداریم زیرا گفته اند/ قدر زر، زرگر شناسد قدر گوهر، گوهری :ugeek:
به تو ربط نداره که به من ربط داره یا ربط نداره .. چون به تو ربط نداره ... ولی به من ربط داره که وقتی به تو ربط نداره چرا میگی به من ربط نداره ... اگرم به من ربط نداره به تو که اصن ربط نداره :|[/div][/quote]
دادا ما خودمون مترجم زبانیم :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چه ربطی داشت؟ :|
خواستم شاخ بازی در بیارم :|
چه ربطی داشت؟
ربطش به جنابعالی؟
(اینم حرف ربط دار)
شاعر میگه ...
واسه هرکی شاخ باشی
بدون واس ما خلی
جوری سوژت میکنم
انگار فاطما گلی ...
این مطلب در 1394/04/19 04:20:58 نوشته شده است و در 1394/04/19 04:21:20 ویرایش شده است .
هدایت
[quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]فارسی را پاس میداریم زیرا گفته اند/ قدر زر، زرگر شناسد قدر گوهر، گوهری :ugeek:
به تو ربط نداره که به من ربط داره یا ربط نداره .. چون به تو ربط نداره ... ولی به من ربط داره که وقتی به تو ربط نداره چرا میگی به من ربط نداره ... اگرم به من ربط نداره به تو که اصن ربط نداره :|[/div][/quote]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خواستم شاخ بازی در بیارم :|[/div][/quote]
شاعر میگه ...
واسه هرکی شاخ باشی
بدون واس ما خلی :oops:
جوری سوژت میکنم
انگار فاطما گلی ... :|
چه ربطی داشت؟
ربطش به جنابعالی؟
(اینم حرف ربط دار)
شاعر میگه ...
واسه هرکی شاخ باشی
بدون واس ما خلی
جوری سوژت میکنم
انگار فاطما گلی ...
شاعر میگه
واسه هر کی گنده لاتی
واسه ما شکلاتی
بعله
چی بگم
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]فارسی را پاس میداریم زیرا گفته اند/ قدر زر، زرگر شناسد قدر گوهر، گوهری :ugeek:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شاعر میگه ...
واسه هرکی شاخ باشی
جوری سوژت میکنم
انگار فاطما گلی ... :|[/div][/quote]
شاعر میگه :geek:
واسه هر کی گنده لاتی
واسه ما شکلاتی :|
بعله :|
چه ربطی داشت؟
ربطش به جنابعالی؟
(اینم حرف ربط دار)
شاعر میگه ...
واسه هرکی شاخ باشی
بدون واس ما خلی
جوری سوژت میکنم
انگار فاطما گلی ...
شاعر میگه
واسه هر کی گنده لاتی
واسه ما شکلاتی
بعله
فیلسوف میگه ...
هرچقدر دوس داری شاخ بازی دربیار ...
ما خوراکمون گاوبازیه ...
این مطلب در 1394/04/19 04:26:59 نوشته شده است و در 1394/04/19 04:27:51 ویرایش شده است .
هدایت
[quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]m-taslimi[/b][/div][div]فارسی را پاس میداریم زیرا گفته اند/ قدر زر، زرگر شناسد قدر گوهر، گوهری :ugeek:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شاعر میگه ...
واسه هرکی شاخ باشی
جوری سوژت میکنم
انگار فاطما گلی ... :|[/div][/quote]
شاعر میگه :geek:
واسه هر کی گنده لاتی
واسه ما شکلاتی :|
بعله :|[/div][/quote]
فیلسوف میگه ...
هرچقدر دوس داری شاخ بازی دربیار ...
ما خوراکمون گاوبازیه ... :|
المانی ها تاجایی که میتونن تو کشورشون از زبان انگلیسی استفاده نمیکنن.حالا ما را به را از اون کلمات استفاده میکنیم.
میگیم امروزی نیستیم.
آلمانی ها که امروزین چی؟
دمت گرم
اصلا به فرض این حرفا خرافات باشه
بیایید فارسی رو پاس بداریم
من به شدت اِرق ملی دارم (همچنین روی اسلام هم شدیدا حساسم)
بیایید از کلمات فارسی استفاده کنیم
به فول یاس:بیا ای هموطن منو تو میتونیم اینده ایرانو بسازیم بیا ای هموطن[اخر ترانه به امید ایران]
[/quote]
داداش گلم شما ک میگی بیاین فارسی رو پاس بداریم همین کلمه ی فارسی خودش عربیه..اصلیتش پارسیه ولی بعد از ورود اعراب و آغاز بدبختی این کلمه ب فارسی جهش یافت..اوکی؟
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]المانی ها تاجایی که میتونن تو کشورشون از زبان انگلیسی استفاده نمیکنن.حالا ما را به را از اون کلمات استفاده میکنیم.
میگیم امروزی نیستیم.
آلمانی ها که امروزین چی؟
[/div][/quote]
دمت گرم
اصلا به فرض این حرفا خرافات باشه
بیایید فارسی رو پاس بداریم
من به شدت اِرق ملی دارم (همچنین روی اسلام هم شدیدا حساسم)
بیایید از کلمات فارسی استفاده کنیم
به فول یاس:بیا ای هموطن منو تو میتونیم اینده ایرانو بسازیم بیا ای هموطن[اخر ترانه به امید ایران][/div][/quote]
داداش گلم شما ک میگی بیاین فارسی رو پاس بداریم همین کلمه ی فارسی خودش عربیه..اصلیتش پارسیه ولی بعد از ورود اعراب و آغاز بدبختی این کلمه ب فارسی جهش یافت..اوکی؟
جای تاسف داره ک شما دوست گرامی هرچیزیو ک میشنوی یا میخونی بدون تامل باور میکنی و ازون بدتر شیر میدی ب سایرین تا اونا هم باور کنن..
و همچنین جای تاسف داره برای ما ک خواننده ایم و از تاپیکشون حمایت میکنیم..
شما ک این گفتار رو فرمودین میتونی برامون ی منبع مرجع و قانع کننده بیارین؟
معلومه ک نع :: این سری داستانا ن کار عوامل دستهای پشت پردس ن صهیونیست و ن داعش و... بلکه ذهن های زود باور خودمون و همین دستهای پیش پردس
من از یک فرد کاملا قابل اعتماد که همینطوری الکی حرف نمیزنه و اطلاعات داره این متنو گرفتم...شما اگه دنبال مدرکی یه چی شون بده که اینو رد کنه
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]جای تاسف داره ک شما دوست گرامی هرچیزیو ک میشنوی یا میخونی بدون تامل باور میکنی و ازون بدتر شیر میدی ب سایرین تا اونا هم باور کنن..
و همچنین جای تاسف داره برای ما ک خواننده ایم و از تاپیکشون حمایت میکنیم..
شما ک این گفتار رو فرمودین میتونی برامون ی منبع مرجع و قانع کننده بیارین؟
معلومه ک نع :: این سری داستانا ن کار عوامل دستهای پشت پردس ن صهیونیست و ن داعش و... بلکه ذهن های زود باور خودمون و همین دستهای پیش پردس[/div][/quote]
من از یک فرد کاملا قابل اعتماد که همینطوری الکی حرف نمیزنه و اطلاعات داره این متنو گرفتم...شما اگه دنبال مدرکی یه چی شون بده که اینو رد کنه :|
یعنی خااااک
خدارو ول کردی از بندش کمک میگیری اونم از بنده ای که کتابشون تحریف شدس
فک کنم اینو همه قبول داشته باشن ک کتاباشون تحریف شدن ولی آیا تا بحال سری ب کتابهای سایر ادیان زدی ک اصن بدونی راجب چ مسائلی حرف شده؟؟??
من ن میخام از پاپ حمایت کنم ن از دینشون..فقط دارم برا خودمون تاسف میخورم ک ایقد ساده لوحیم ک هر صحبتی رو قبول میکنیم بدون اینکه فقط چند ثانیه و صحیح و ثقل بودنش بیندیشیم
جمع نبندین لطفا..عده ای...
من انتقاممو از دنیا میگیرم...
معجزه یعنی من...
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]بذار هر کی میخواد نگه دارمون باشه
پاپ و راکش فرقی نداره :roll:[/div][/quote]
:icon_2:
یعنی خااااک
خدارو ول کردی از بندش کمک میگیری اونم از بنده ای که کتابشون تحریف شدس[/div][/quote]
فک کنم اینو همه قبول داشته باشن ک کتاباشون تحریف شدن ولی آیا تا بحال سری ب کتابهای سایر ادیان زدی ک اصن بدونی راجب چ مسائلی حرف شده؟؟??
من ن میخام از پاپ حمایت کنم ن از دینشون..فقط دارم برا خودمون تاسف میخورم ک ایقد ساده لوحیم ک هر صحبتی رو قبول میکنیم بدون اینکه فقط چند ثانیه و صحیح و ثقل بودنش بیندیشیم[/div][/quote]
جمع نبندین لطفا..عده ای...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.