به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )
-----------
خوب اومدی
من
مهدی
هادی
مدیر 4
هادی کیه؟
---------
اونیکه از همه ساکت تره
خیلی پسره خوبیه ... همیشه سوالای منو قشنگ جواب میداد ...
الانم انلاینه
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
-----------
خوب اومدی :icon_4:
من :|
مهدی :|
هادی :|
مدیر 4 :|[/div][/quote]
هادی کیه؟ :icon_2:[/div][/quote]
---------
اونیکه از همه ساکت تره
الانم انلاینه 8-)
به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )
-----------
خوب اومدی
من
مهدی
هادی
مدیر 4
Ƙєηѕнι
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
-----------
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
عجب
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
عجب :icon_4:
-----------
خوب اومدی
من
مهدی
هادی
مدیر 4
هادی کیه؟
---------
اونیکه از همه ساکت تره
الانم انلاینه
آهان تو رو خـدا ببین به کی میگه خوب
هادی کجاش خوبه
نقش روح انجمن رو داره فقط آنلاینه اوج فعالیتش لایک کردنه
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
-----------
هادی کیه؟ :icon_2:[/div][/quote]
---------
اونیکه از همه ساکت تره
الانم انلاینه 8-)[/div][/quote]
آهان تو رو خـدا ببین به کی میگه خوب
هادی کجاش خوبه :mrgreen:
نقش روح انجمن رو داره فقط آنلاینه اوج فعالیتش لایک کردنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.