http://s6.picofile.com/file/8198461034/seyyed3.jpg
اینم واسه خسته نباشید.
البته من میزنم نرم افزار خودش میسازه.
فونت فارسی هم نمیخونه متاسفانه
چون تایپوگرافی مود شده واسش نرم افزار اتوماتیک ساختن و این کار من رو کساد میکنه
من اعتراض دارم این چه وضعشه ...
من 6 سال دارم زحمت میکشم رو گرافیک کار میکنم بعد آقایون برنامه نویس ها با این کاراشون دهن مارو آسفالت میکنن
من که نمیبخشمشون ...
الان فقط مونده روتوش صورت رو هم وردارن اتوماتیک کنن ...
که اگه این کارو بکنن منو امثال من باس بریم غاز بچرونیم ...
عشق است برنامه نویسی و رباتیک
کلا کار آدما رو راحت کرده
درسته شاید به ضرر تو باشه، ولی به نفع اکثریته. در عوض شما سعی میکنی توو کارت پیشرفت کنی یا بری یه کار دیگه بکنی که با برنامه اتوماتیک نمیشه انجام داد
دادا اینجا ایرانه زیاد به کیفیت کار اهمیت نمیدن ...
البته هنوز خیلی مونده تا یه برنامه بتونه کار من رو انجام بده ...
همه جا ایرانه
برنامه کارش تقلیده . طبیعتا نمیتونه با ابتکار آدما رقابت کنه.
کارشم حذف کارای تکراریه آدماست تا وقت آزاد بیشتری واسه ابتکار جدید داشته باشن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]son.of.earh[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]son.of.earh[/b][/div][div]http://s6.picofile.com/file/8198461034/seyyed3.jpg
اینم واسه خسته نباشید.
البته من میزنم نرم افزار خودش میسازه. 8-)
فونت فارسی هم نمیخونه متاسفانه
:icon_2:[/div][/quote]
چون تایپوگرافی مود شده واسش نرم افزار اتوماتیک ساختن و این کار من رو کساد میکنه
من اعتراض دارم این چه وضعشه ...
من 6 سال دارم زحمت میکشم رو گرافیک کار میکنم بعد آقایون برنامه نویس ها با این کاراشون دهن مارو آسفالت میکنن
من که نمیبخشمشون ...:icon_6:
الان فقط مونده روتوش صورت رو هم وردارن اتوماتیک کنن ...
که اگه این کارو بکنن منو امثال من باس بریم غاز بچرونیم ...:icon_6:[/div][/quote]
عشق است برنامه نویسی و رباتیک
کلا کار آدما رو راحت کرده
درسته شاید به ضرر تو باشه، ولی به نفع اکثریته. در عوض شما سعی میکنی توو کارت پیشرفت کنی یا بری یه کار دیگه بکنی که با برنامه اتوماتیک نمیشه انجام داد :P[/div][/quote]
دادا اینجا ایرانه زیاد به کیفیت کار اهمیت نمیدن ...
البته هنوز خیلی مونده تا یه برنامه بتونه کار من رو انجام بده ...[/div][/quote]
همه جا ایرانه
برنامه کارش تقلیده . طبیعتا نمیتونه با ابتکار آدما رقابت کنه.
کارشم حذف کارای تکراریه آدماست تا وقت آزاد بیشتری واسه ابتکار جدید داشته باشن :icon_0:
به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )
######
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
:|
-----------
خوب اومدی
من
مهدی
هادی
مدیر 4
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
-----------
خوب اومدی :icon_4:
من :|
مهدی :|
هادی :|
مدیر 4 :|
-----------
خوب اومدی
من
مهدی
هادی
مدیر 4
هادی کیه؟
######
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
:|[/div][/quote]
-----------
خوب اومدی :icon_4:
من :|
مهدی :|
هادی :|
مدیر 4 :|[/div][/quote]
هادی کیه؟ :icon_2:
بگو نمیتونم بهونه نیار
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
بگو نمیتونم بهونه نیار:icon_2:
بگو نمیتونم بهونه نیار
خخخخخخخخ
نه .
این ماجرا داره ....
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]gogor-io[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]به مناسبت شب های قدر و بخاطر ایام شهادت امام علی (ع) هیچ سفارشی تا اطلاع ثانوی پذیرفته نمی شود و هیچ چیزی به هیچ کسی تحویل داده نمی شود.... ( به جز یک سفارش خاص که خودم میدونم مال کیه )[/div][/quote]
بگو نمیتونم بهونه نیار:icon_2:[/div][/quote]
خخخخخخخخ
نه .
این ماجرا داره ....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.