این کراکیه بیکار بدبخت متولد تهران ساکن شمال حدودای رشت که هیچ سروریم اسم اکانتشو به کسی نمیده مگه تو خصوصی اونم چی بشه با دو سه تا مدال 7.8 که عاشق یه بنده خدایی هم هست از انجمن که برید فکر کنید ببینید کیه و از همه مهمتر کچل ! که بشدت هم لایک لیس هستش آخه چیشو میخوای افشا کنی؟
فقط جون میده باهاش بری دزدی قبل حرکت زنگ میزنه به پلیس میگه داریم ما میریم دزدی فلان جا بیاید مارو بگیرید بخداا دارم میگم دو بار اومدم ببرمش در حین مامووریت به طرف گفت احساس پترس فداکار رو فکر کنم داشت اون لحظه
عاشق کیه??
آقا دست از سر کـــچل این مهدی وردار
اووووووووووووووووووه چقدر پیام خصوصی
چه خبره؟
همه هجوم آوردن ببینن کیه
اینم یکیش
عنوان: ???
ارسال شده توسط i.went در
سلام
فقط یه سوال مهدی عاشق کیه???
اسرار خصوصی رو نیار تو عمومی مفسد فی الارض
AMIR GUMER
O_o
.
[quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div][quote][div][b]lord.of.light[/b][/div][div][quote][div][b]i.went[/b][/div][div][quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div][quote][div][b]ffyahood[/b][/div][div]:lol:
شب ساعت 8 از سر کار بر میگردم میگم [/div][/quote]
این کراکیه بیکار بدبخت متولد تهران ساکن شمال حدودای رشت که هیچ سروریم اسم اکانتشو به کسی نمیده مگه تو خصوصی اونم چی بشه با دو سه تا مدال 7.8 که عاشق یه بنده خدایی هم هست از انجمن که برید فکر کنید ببینید کیه و از همه مهمتر کچل ! که بشدت هم لایک لیس هستش آخه چیشو میخوای افشا کنی؟ :mrgreen:
فقط جون میده باهاش بری دزدی قبل حرکت زنگ میزنه به پلیس میگه داریم ما میریم دزدی فلان جا بیاید مارو بگیرید :| بخداا دارم میگم دو بار اومدم ببرمش در حین مامووریت به طرف گفت :| احساس پترس فداکار رو فکر کنم داشت اون لحظه :|[/div][/quote]
عاشق کیه??:D[/div][/quote]
آقا دست از سر کـــچل این مهدی وردار :icon_10:[/div][/quote]
اووووووووووووووووووه چقدر پیام خصوصی
چه خبره؟ :D
همه هجوم آوردن ببینن کیه :lol:
اینم یکیش
عنوان: ???
ارسال شده توسط i.went در
سلام
فقط یه سوال مهدی عاشق کیه???
[/div][/quote]
اسرار خصوصی رو نیار تو عمومی مفسد فی الارض :evil:
این کراکیه بیکار بدبخت متولد تهران ساکن شمال حدودای رشت که هیچ سروریم اسم اکانتشو به کسی نمیده مگه تو خصوصی اونم چی بشه با دو سه تا مدال 7.8 که عاشق یه بنده خدایی هم هست از انجمن که برید فکر کنید ببینید کیه و از همه مهمتر کچل ! که بشدت هم لایک لیس هستش آخه چیشو میخوای افشا کنی؟
فقط جون میده باهاش بری دزدی قبل حرکت زنگ میزنه به پلیس میگه داریم ما میریم دزدی فلان جا بیاید مارو بگیرید بخداا دارم میگم دو بار اومدم ببرمش در حین مامووریت به طرف گفت احساس پترس فداکار رو فکر کنم داشت اون لحظه البته دزدی نبود ولی نمیدونم والا چرا اینجوریه این
مهدی کچله ؟؟
In the name of god
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div][quote][div][b]ffyahood[/b][/div][div]:lol:
شب ساعت 8 از سر کار بر میگردم میگم [/div][/quote]
این کراکیه بیکار بدبخت متولد تهران ساکن شمال حدودای رشت که هیچ سروریم اسم اکانتشو به کسی نمیده مگه تو خصوصی اونم چی بشه با دو سه تا مدال 7.8 که عاشق یه بنده خدایی هم هست از انجمن که برید فکر کنید ببینید کیه و از همه مهمتر کچل ! که بشدت هم لایک لیس هستش آخه چیشو میخوای افشا کنی؟ :mrgreen:
فقط جون میده باهاش بری دزدی قبل حرکت زنگ میزنه به پلیس میگه داریم ما میریم دزدی فلان جا بیاید مارو بگیرید :| بخداا دارم میگم دو بار اومدم ببرمش در حین مامووریت به طرف گفت :| احساس پترس فداکار رو فکر کنم داشت اون لحظه :| البته دزدی نبود ولی نمیدونم والا چرا اینجوریه این :|
[/div][/quote]
:icon_2:
مهدی کچله ؟؟ :shock:[/div][/quote]
کال یکیو باید میزاشتم واسه تو باز بود واسه تورو گذاشتم
چیزی ننوشته بودی که
آقا ما بریم
اینقدر انگشت تو چشش بکنید تا اعتراف بکنه همه چیو بهتون بگه من بگم همه چیو دیگه نمیزاریدش تو منگنه
روزکار بر همگی خوش
بدرود
وقتی همه ی خوبا و استعداد هارو نابود میکنی
میشی یه آدم تنها!
اونوقتکه خودت نابود میشی
eryha
چیزی ننوشته بودی که
آقا ما بریم
اینقدر انگشت تو چشش بکنید تا اعتراف بکنه همه چیو بهتون بگه من بگم همه چیو دیگه نمیزاریدش تو منگنه :D
روزکار بر همگی خوش
بدرود
چیزی ننوشته بودی که
آقا ما بریم
اینقدر انگشت تو چشش بکنید تا اعتراف بکنه همه چیو بهتون بگه من بگم همه چیو دیگه نمیزاریدش تو منگنه
روزکار بر همگی خوش
بدرود
وایسا بینم ، می گم مهدی کچله ؟؟؟
In the name of god
[quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div]کال یکیو باید میزاشتم واسه تو باز بود واسه تورو گذاشتم
چیزی ننوشته بودی که
آقا ما بریم
اینقدر انگشت تو چشش بکنید تا اعتراف بکنه همه چیو بهتون بگه من بگم همه چیو دیگه نمیزاریدش تو منگنه :D
روزکار بر همگی خوش
بدرود[/div][/quote]
وایسا بینم ، می گم مهدی کچله ؟؟؟ :arrow::arrow::arrow:
چیزی ننوشته بودی که
آقا ما بریم
روزکار بر همگی خوش
بدرود
بگو بینیم عاشق کی بوده؟
AMIR GUMER
O_o
.
[quote][div][b]هوی_نقی[/b][/div][div]کال یکیو باید میزاشتم واسه تو باز بود واسه تورو گذاشتم
چیزی ننوشته بودی که
آقا ما بریم
روزکار بر همگی خوش
بدرود[/div][/quote]
بگو بینیم عاشق کی بوده؟ :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.