داداش ناراحت نشو اینا میدونند کسی کاریشون نداره حال می کنند. من امروز یکیشونا با دلیل برای پشتیبانی گفتم. خیلی جالبه پشتیبانی ظرف 30 ثانیه جواب داد هیچ موردی رویت نشد . من موندم چجوری پیام من که 8 خط بودا تو 30 ثانیه خوندنا نازه بررسی هم کردند و جوابم دادند .
یه بار دیگه پشت سر عزیزان زحمت ده پشتیبانی حرف زدی نزدیا ...
زندگی خرج داره برادر من ...
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]boziche[/b][/div][div]داداش ناراحت نشو اینا میدونند کسی کاریشون نداره حال می کنند. من امروز یکیشونا با دلیل برای پشتیبانی گفتم. خیلی جالبه پشتیبانی ظرف 30 ثانیه جواب داد هیچ موردی رویت نشد . من موندم چجوری پیام من که 8 خط بودا تو 30 ثانیه خوندنا نازه بررسی هم کردند و جوابم دادند . [/div][/quote]
:evil:
داداش ناراحت نشو اینا میدونند کسی کاریشون نداره حال می کنند. من امروز یکیشونا با دلیل برای پشتیبانی گفتم. خیلی جالبه پشتیبانی ظرف 30 ثانیه جواب داد هیچ موردی رویت نشد . من موندم چجوری پیام من که 8 خط بودا تو 30 ثانیه خوندنا نازه بررسی هم کردند و جوابم دادند .
من که مخلص دوستان پشتیبانی هستم اساسی ولی کی کلید نقره میزنه میزاردش تو شهره 100 تا جمعیتیش اونم بدون مدافع ؟ بعد تازه کی میدونه اون این کارا کرده فقط با منجنیق و قهرمان حمله می کنه کلیدا میدزده ؟
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]boziche[/b][/div][div]داداش ناراحت نشو اینا میدونند کسی کاریشون نداره حال می کنند. من امروز یکیشونا با دلیل برای پشتیبانی گفتم. خیلی جالبه پشتیبانی ظرف 30 ثانیه جواب داد هیچ موردی رویت نشد . من موندم چجوری پیام من که 8 خط بودا تو 30 ثانیه خوندنا نازه بررسی هم کردند و جوابم دادند . [/div][/quote]
:evil:
زندگی خرج داره برادر من ...[/div][/quote]
من که مخلص دوستان پشتیبانی هستم اساسی ولی کی کلید نقره میزنه میزاردش تو شهره 100 تا جمعیتیش اونم بدون مدافع ؟ بعد تازه کی میدونه اون این کارا کرده فقط با منجنیق و قهرمان حمله می کنه کلیدا میدزده ؟
بابا این یعنی چی نفر اول غـــــــــــارت رو تو سرویس 8 نگاه کنید مولتی باز به تمام معنا لعنتی ....
متاسفم برای مدیران این بازی متاسف واقعا خیلی بد دارن کار می کنن....
ما جون می کنیم اینا با مولتی بازایاشون میان گند می زنن ... تا چند دقیقه پیش 5 تاپ بودم .. بازیکنایی که رتبه هجومیشون 300هست میان تاپ...
یعنی واقعا مولتی بازی در این حد... الان از تاپ افتادم و رو تاپ هجوم هستم...
گند می زنن توی بازیمون این بیعشورا
خب اینم سختی های مولتی بازی دیگه همینشم هنره از این به بعد خواستید سروری بازی کنید و هفته اول مدال خوبی تو غارت بیارید حتما از گزینه ی نظامی مولتی بازی استفاده کنید
در ضمن اصلا سروری پیدا نمیکنی که کسی توش مولتی بازی نکنه اصلا چیز عادیه مخصوصا اینکه واسه اول سرور واسه غارت بخوان استفاده کنن حالا اونایی هم سالم میزنن دیگه باید خیلی صبور باشن و زحمت بکشن اما اون یه چیز دیگه اس
اینو هم بدون مولتی بیش از 2-3 هفته دیگه جواب نمیده اونایی هم که هیجان سرور واسشون همون هفته اوله دیگه باید خوب بدونن اوضاع چی به چی که متاسفانه شما نمیدونین ما هم میدونیم که هفته اول یکی مولتی میزنه اونم در تعداد بالا
این مطلب در 1394/04/07 03:55:35 نوشته شده است و در 1394/04/07 04:59:43 ویرایش شده است .
fяїέηđs
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div]بابا این یعنی چی نفر اول غـــــــــــارت رو تو سرویس 8 نگاه کنید مولتی باز به تمام معنا لعنتی ....
متاسفم برای مدیران این بازی متاسف واقعا خیلی بد دارن کار می کنن....
ما جون می کنیم اینا با مولتی بازایاشون میان گند می زنن ... تا چند دقیقه پیش 5 تاپ بودم .. بازیکنایی که رتبه هجومیشون 300هست میان تاپ...
یعنی واقعا مولتی بازی در این حد... الان از تاپ افتادم و رو تاپ هجوم هستم...
گند می زنن توی بازیمون این بیعشورا :icon_6:[/div][/quote]
خب اینم سختی های مولتی بازی دیگه همینشم هنره از این به بعد خواستید سروری بازی کنید و هفته اول مدال خوبی تو غارت بیارید حتما از گزینه ی نظامی مولتی بازی استفاده کنید
در ضمن اصلا سروری پیدا نمیکنی که کسی توش مولتی بازی نکنه اصلا چیز عادیه مخصوصا اینکه واسه اول سرور واسه غارت بخوان استفاده کنن حالا اونایی هم سالم میزنن دیگه باید خیلی صبور باشن و زحمت بکشن اما اون یه چیز دیگه اس:icon_4:
اینو هم بدون مولتی بیش از 2-3 هفته دیگه جواب نمیده اونایی هم که هیجان سرور واسشون همون هفته اوله دیگه باید خوب بدونن اوضاع چی به چی که متاسفانه شما نمیدونین ما هم میدونیم که هفته اول یکی مولتی میزنه اونم در تعداد بالا
بازیکنان محترم ، در نظر داشته باشید که اکانتها توسط تیم پلیس بازی از نظر مولتی بودن مورد بررسی قرار می گیرند. در صورتی که مدرکی دال بر مولتی اکانت بودن آنها پیدا شود ، یقینا طبق قوانین با آنها برخورد می شود. شما نیز اگر به اکانتی مشکوک هستید ، از قسمت پشتیبانی اعلام نمایید تا مورد بررسی دقیق قرار بگیرد و از شایعه سازی در انجمن خودداری کنید.
با تشکر
بازیکنان محترم ، در نظر داشته باشید که اکانتها توسط تیم پلیس بازی از نظر مولتی بودن مورد بررسی قرار می گیرند. در صورتی که مدرکی دال بر مولتی اکانت بودن آنها پیدا شود ، یقینا طبق قوانین با آنها برخورد می شود. شما نیز اگر به اکانتی مشکوک هستید ، از قسمت پشتیبانی اعلام نمایید تا مورد بررسی دقیق قرار بگیرد و از شایعه سازی در انجمن خودداری کنید.
با تشکر
سلام
الان دیگه با قبل یکم فرق داره مولتی نمیخرن که غارتش کنن
با وجود متروکه ها مولتی میخرن که متروکه خالی کنن با نیروهاش
اینو از کجا میخواید بفهمید طرف آی پی عوض میکنه میره رو اکانت نیرو میکوبه به متروکه برمیگرده رو اکانت خودش اصن اینم نه به یکی دیگه میگه بره نیرو رو بکوبه به متروکه یا اصن اینم نه مولتیا رو جانشین خودش میکنه
بعدم خب میگه اکانت دوستمه
البته بازم میگم مشکلی با این قضیه ندارم طرف خرج کرده نوش جونش جهت شفاف سازی گفتم که بدونید راه و رسم مولتی بازی یکم تفاوت پیدا کرده. به پشتیبانی هم بگیم کاری نمیتونه بکنه ولی خب دیگه از بدیهیاته نفرات اول با اک جانبی متروکه خالی میکنن.
موندم فقط این همه خرج میکنن واسه رنک یک هفته اول که چی؟؟ تا حالا به شخصه رنک یک هفته اول رو بازیکن حرفه ای تو بازی ندونستم چون معلوم نیست چیکار میکنن
این مطلب در 1394/04/07 09:52:23 نوشته شده است و در 1394/04/07 09:56:23 ویرایش شده است .
######
سلام
اینو از کجا میخواید بفهمید طرف آی پی عوض میکنه میره رو اکانت نیرو میکوبه به متروکه برمیگرده رو اکانت خودش اصن اینم نه به یکی دیگه میگه بره نیرو رو بکوبه به متروکه یا اصن اینم نه مولتیا رو جانشین خودش میکنه
بعدم خب میگه اکانت دوستمه :geek:
البته بازم میگم مشکلی با این قضیه ندارم طرف خرج کرده نوش جونش جهت شفاف سازی گفتم که بدونید راه و رسم مولتی بازی یکم تفاوت پیدا کرده. به پشتیبانی هم بگیم کاری نمیتونه بکنه ولی خب دیگه از بدیهیاته نفرات اول با اک جانبی متروکه خالی میکنن.
موندم فقط این همه خرج میکنن واسه رنک یک هفته اول که چی؟؟ تا حالا به شخصه رنک یک هفته اول رو بازیکن حرفه ای تو بازی ندونستم چون معلوم نیست چیکار میکنن
سلام
بعدم خب میگه اکانت دوستمه
دقیقا همینه . دیگه کسی (بازیکنای حرفه ای) مولتی نمیزنند که غارت کنند همه 4-5 تا اکانت را فقط منابع سربازخونه میدن بالا برای نیرو سازی. با نیروها اونا متروکه خالی می کنند برای غارت و تسخیر.
بعضی ها هم جدیدا چندتا شهرا 2-3 نفری میارن بالا جاهای مختلف نقشه و تو اتحادا مختلف هم برای آگاهی از وضع اتحادا هم برای گنجینه ها
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]سلام
بعدم خب میگه اکانت دوستمه :geek:
موندم فقط این همه خرج میکنن واسه رنک یک هفته اول که چی؟؟ تا حالا به شخصه رنک یک هفته اول رو بازیکن حرفه ای تو بازی ندونستم چون معلوم نیست چیکار میکنن[/div][/quote]
دقیقا همینه . دیگه کسی (بازیکنای حرفه ای) مولتی نمیزنند که غارت کنند همه 4-5 تا اکانت را فقط منابع سربازخونه میدن بالا برای نیرو سازی. با نیروها اونا متروکه خالی می کنند برای غارت و تسخیر.
بعضی ها هم جدیدا چندتا شهرا 2-3 نفری میارن بالا جاهای مختلف نقشه و تو اتحادا مختلف هم برای آگاهی از وضع اتحادا هم برای گنجینه ها
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.