شما هم برو اکانت بخر بکوب متروکه نیروش کم بشه بعد باقی نیروش هم با نیروهای خودت بزن هم رتبه 1 هجوم میشی هم کلی غارت میکنی برای اونایی میگم که میگن مولتی بازی هم هنره والا هنری نداره فقط پول میخواد اک میخری میکوبی تموم شد رفت
افرادی که میگویند هنره درست هست برای غیر حرفه ایها و بی مهارتهایی مثل ولیبا هنر هست
THE BLACK LIST :
1 - یاثارالله 2- dark_stars
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]شما هم برو اکانت بخر بکوب متروکه نیروش کم بشه بعد باقی نیروش هم با نیروهای خودت بزن هم رتبه 1 هجوم میشی هم کلی غارت میکنی برای اونایی میگم که میگن مولتی بازی هم هنره والا هنری نداره فقط پول میخواد اک میخری میکوبی تموم شد رفت :|[/div][/quote]
افرادی که میگویند هنره درست هست برای غیر حرفه ایها و بی مهارتهایی مثل ولیبا هنر هست
شما هم برو اکانت بخر بکوب متروکه نیروش کم بشه بعد باقی نیروش هم با نیروهای خودت بزن هم رتبه 1 هجوم میشی هم کلی غارت میکنی برای اونایی میگم که میگن مولتی بازی هم هنره والا هنری نداره فقط پول میخواد اک میخری میکوبی تموم شد رفت
نفرمایید ایشون جادوگر هستن
######
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]شما هم برو اکانت بخر بکوب متروکه نیروش کم بشه بعد باقی نیروش هم با نیروهای خودت بزن هم رتبه 1 هجوم میشی هم کلی غارت میکنی برای اونایی میگم که میگن مولتی بازی هم هنره والا هنری نداره فقط پول میخواد اک میخری میکوبی تموم شد رفت :|[/div][/quote]
افرادی که میگویند هنره درست هست برای غیر حرفه ایها و بی مهارتهایی مثل ولیبا هنر هست[/div][/quote]
نفرمایید ایشون جادوگر هستن :icon_4:
نفرمایید ایشون جادوگر هستن
اینم از هنرهای بیخودش هست که لقب جادوگر را به خودش داده
THE BLACK LIST :
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]شما هم برو اکانت بخر بکوب متروکه نیروش کم بشه بعد باقی نیروش هم با نیروهای خودت بزن هم رتبه 1 هجوم میشی هم کلی غارت میکنی برای اونایی میگم که میگن مولتی بازی هم هنره والا هنری نداره فقط پول میخواد اک میخری میکوبی تموم شد رفت :|[/div][/quote] افرادی که میگویند هنره درست هست برای غیر حرفه ایها و بی مهارتهایی مثل ولیبا هنر هست[/div][/quote] نفرمایید ایشون جادوگر هستن :icon_4:[/div][/quote]
اینم از هنرهای بیخودش هست که لقب جادوگر را به خودش داده
مطمئنم نصف اتحاد ایران مولتیشه... شاید اصلا فقط مولتیاش باشن
از نصف باقی مانده همه باز مولتی بازن و مولتی هاشون در زیرمجموعه و اتحادای دیگه هستن
قاطع ترین اسپم ها را گلادیتور ها می دهند. جیمز باند
icon
مطمئنم نصف اتحاد ایران مولتیشه... شاید اصلا فقط مولتیاش باشن
از نصف باقی مانده همه باز مولتی بازن و مولتی هاشون در زیرمجموعه و اتحادای دیگه هستن:icon_11:
حالا شما چرا به این اقای ولیبا این همه بدبین شدید؟ روش خریدشان هنوز یادم هست میگفتند رفیقمان میخواهد از سرور دیگر به اینجا بیاید و بنام رفیق مجازیشان اکانت را میخریدند واقعا جای تاسف دارد که بخاطر بازی دروغ و قسم بکار میگرفتند
THE BLACK LIST :
حالا شما چرا به این اقای ولیبا این همه بدبین شدید؟ روش خریدشان هنوز یادم هست میگفتند رفیقمان میخواهد از سرور دیگر به اینجا بیاید و بنام رفیق مجازیشان اکانت را میخریدند واقعا جای تاسف دارد که بخاطر بازی دروغ و قسم بکار میگرفتند
وای دقیقا به من هم یکی اینو گفت
قاطع ترین اسپم ها را گلادیتور ها می دهند. جیمز باند
icon
[quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]حالا شما چرا به این اقای ولیبا این همه بدبین شدید؟ روش خریدشان هنوز یادم هست میگفتند رفیقمان میخواهد از سرور دیگر به اینجا بیاید و بنام رفیق مجازیشان اکانت را میخریدند واقعا جای تاسف دارد که بخاطر بازی دروغ و قسم بکار میگرفتند[/div][/quote]
خو کلن همینو میگن دیگه ....
چی بگن ؟
بگن عزیزم من میخوام مولتی بازی کنم ... اکت چند ؟
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]gladytor120[/b][/div][div][quote][div][b]امیرسالارسپهبدسرلشکرستاره[/b][/div][div]حالا شما چرا به این اقای ولیبا این همه بدبین شدید؟ روش خریدشان هنوز یادم هست میگفتند رفیقمان میخواهد از سرور دیگر به اینجا بیاید و بنام رفیق مجازیشان اکانت را میخریدند واقعا جای تاسف دارد که بخاطر بازی دروغ و قسم بکار میگرفتند[/div][/quote]
وای دقیقا به من هم یکی اینو گفت [/div][/quote]
خو کلن همینو میگن دیگه ....
چی بگن ؟
بگن عزیزم من میخوام مولتی بازی کنم ... اکت چند ؟
داداش ناراحت نشو اینا میدونند کسی کاریشون نداره حال می کنند. من امروز یکیشونا با دلیل برای پشتیبانی گفتم. خیلی جالبه پشتیبانی ظرف 30 ثانیه جواب داد هیچ موردی رویت نشد . من موندم چجوری پیام من که 8 خط بودا تو 30 ثانیه خوندنا نازه بررسی هم کردند و جوابم دادند .
داداش ناراحت نشو اینا میدونند کسی کاریشون نداره حال می کنند. من امروز یکیشونا با دلیل برای پشتیبانی گفتم. خیلی جالبه پشتیبانی ظرف 30 ثانیه جواب داد هیچ موردی رویت نشد . من موندم چجوری پیام من که 8 خط بودا تو 30 ثانیه خوندنا نازه بررسی هم کردند و جوابم دادند .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.