چند وقت پیش سه تا روش خونده بودم بین المللی بود
به جان شما همون لحظه که داشتم میخوندم خودم ر...ه بودم گفتم نکنه الان دارم تو ذهنم متنو میخونم یه چیزی ظاهر بشه یهو کی میخواد جمعش کنه
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چند وقت پیش سه تا روش خونده بودم بین المللی بود
به جان شما همون لحظه که داشتم میخوندم خودم ر...ه بودم گفتم نکنه الان دارم تو ذهنم متنو میخونم یه چیزی ظاهر بشه یهو کی میخواد جمعش کنه :icon_4:[/div][/quote]
باهاش در موردت حرف می زنم
آموزش ارتباط برقرار کردن با ارواح
اول کم غذا بخوری شب باشه چهار زانو بشینی در یک مکان تاریک تنها و ساکت چهار تا شمع روشن کن چشماتو ببند یه موجودی میاد شبیه انسان نیست نترس سعی کن دوست شی و باهاش ارتباط برقرار کنی من الان از اون حالت خارج شدم
یه سوال
تو ک میگی فقط شبا
الان ب نظرت شبه؟
سلام
خوبی؟
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div]آموزش ارتباط برقرار کردن با ارواح
اول کم غذا بخوری شب باشه چهار زانو بشینی در یک مکان تاریک تنها و ساکت چهار تا شمع روشن کن چشماتو ببند یه موجودی میاد شبیه انسان نیست نترس سعی کن دوست شی و باهاش ارتباط برقرار کنی من الان از اون حالت خارج شدم :ugeek::ugeek:
[/div][/quote]
یه سوال
تو ک میگی فقط شبا
الان ب نظرت شبه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.