چند وقت پیش سه تا روش خونده بودم بین المللی بود
به جان شما همون لحظه که داشتم میخوندم خودم ر...ه بودم گفتم نکنه الان دارم تو ذهنم متنو میخونم یه چیزی ظاهر بشه یهو کی میخواد جمعش کنه
######
به جان شما همون لحظه که داشتم میخوندم خودم ر...ه بودم گفتم نکنه الان دارم تو ذهنم متنو میخونم یه چیزی ظاهر بشه یهو کی میخواد جمعش کنه :icon_4:
از مدیر انجمن در خواست می گردد با افراد همچنینی که به جنبه ی شوخی می بینن برخورد کنه
جدی گفتم
...
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]امیرگومر[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
بپرس ما کی کربلا میریم :P[/div][/quote]
از مدیر انجمن در خواست می گردد با افراد همچنینی که به جنبه ی شوخی می بینن برخورد کنه[/div][/quote]
جدی گفتم :|
من باور دارم
ولی اینکه بهت گفته برو فلان جا شهر بزن چیه دیگه آخه مگه گنده عصر پادشاهان بوده
سعی کن دوست شی اون موقع باهات حرف هم می زنه
چ طوری دوس شیم خب؟
منتظر بمون فقط بزار ارتباط با تو برقرار بشه من تا ساعتها بودم
شمارشونو داری؟
00
---
[quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من باور دارم
ولی اینکه بهت گفته برو فلان جا شهر بزن چیه دیگه آخه مگه گنده عصر پادشاهان بوده :mrgreen:[/div][/quote]
سعی کن دوست شی اون موقع باهات حرف هم می زنه [/div][/quote]
چ طوری دوس شیم خب؟[/div][/quote]
منتظر بمون فقط بزار ارتباط با تو برقرار بشه من تا ساعتها بودم[/div][/quote]
شمارشونو داری؟
به جان شما همون لحظه که داشتم میخوندم خودم ر...ه بودم گفتم نکنه الان دارم تو ذهنم متنو میخونم یه چیزی ظاهر بشه یهو کی میخواد جمعش کنه
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چند وقت پیش سه تا روش خونده بودم بین المللی بود
به جان شما همون لحظه که داشتم میخوندم خودم ر...ه بودم گفتم نکنه الان دارم تو ذهنم متنو میخونم یه چیزی ظاهر بشه یهو کی میخواد جمعش کنه :icon_4:[/div][/quote]
تحمل کن بقیه شو بخون
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]shantia_satan[/b][/div][div][quote][div][b]m-kh6[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من باور دارم
ولی اینکه بهت گفته برو فلان جا شهر بزن چیه دیگه آخه مگه گنده عصر پادشاهان بوده :mrgreen:[/div][/quote]
سعی کن دوست شی اون موقع باهات حرف هم می زنه [/div][/quote]
چ طوری دوس شیم خب؟[/div][/quote]
منتظر بمون فقط بزار ارتباط با تو برقرار بشه من تا ساعتها بودم[/div][/quote]
شمارشونو داری؟[/div][/quote]
مسخره نکن آقا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.