من واس خاطر کم هزینه بودن سرور و اینکه طولانیه میخوام یه سرور بازی کنم...
به نظرم خیلی حال میده.... برنامه رو ببندی واسه 100تا شهر....
عجب چیزی بشه... از مسکن مهر خفن تر میشه...
باید چندین پلیر باشین وگرنه پدرتون در میاد
آره رو 5 یا 7 نفر میخواستم بریزم برنامه امو... بعد پلیر ذخیره هم بذارم.... تعویض کنم...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]من واس خاطر کم هزینه بودن سرور و اینکه طولانیه میخوام یه سرور بازی کنم...
به نظرم خیلی حال میده.... برنامه رو ببندی واسه 100تا شهر.... :ugeek:
عجب چیزی بشه... از مسکن مهر خفن تر میشه...[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
باید چندین پلیر باشین وگرنه پدرتون در میاد:geek:[/div][/quote]
آره رو 5 یا 7 نفر میخواستم بریزم برنامه امو... بعد پلیر ذخیره هم بذارم.... تعویض کنم... :icon_4::icon_4::icon_4:
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]ینی واس سرور کلاسیک هم مولتی لازمه؟؟ :geek:[/div][/quote]
آخرای سرور چند تا بخری به دردت میخوره :icon_10:[/div][/quote]
آخه پوست طرف کنده شده اکش رو بالا کشیده و تا آخر مونده... اونوخ خعلی گرون میشه که نه؟!![/div][/quote]
گرون تر از بقیه سرورا میشه ولی تو کلاسیک معمولاً یه نفر اک رو مدیریت نمیکنه چند نفرن که پوستشون کنده نشه :icon_10:[/div][/quote]
[b]ب جاش جاهای دیگشون کنده میشه خب [/b] :icon_10:[/div][/quote]
کلاس ادب ساعتی 200 :ugeek:
معلمه دلش سوخت به حال تو تخفیف 90% داد :mrgreen:[/div][/quote]
مگه من معلم نیستم؟؟؟
تخفیف ندادم که :|[/div][/quote]
نع :|[/div][/quote]
کی معلمه؟؟؟
من کمک معلم نمیشم :geek:
[quote][div][b]arab123[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]arab123[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][b]محمد مهدی تا دقیایقی دیگر:
سلام بچه ها من الان از دستشویی اومدم!!!
خیلی الان احساس آرامش دارم!!!
[/b][/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
تشکر برا چی هستش؟[/div][/quote]
از این به بعد من هر مطلبی معین بنویسه من تشکر میزنم :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:P
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.