[quote][div][b]گومر[/b][/div][div]عاغو من این همه لایک میکنم چرا هیچکی منو لایک نمیکنه خو یه لایک بزنید دیه :|[/div][/quote]
من همیشه بیگ لایک میزنم هر سری خودش تبدیل میشه به بیلاخ :lol:
واسه همین شما لایکی نمیبینین :ugeek:
آخه پوست طرف کنده شده اکش رو بالا کشیده و تا آخر مونده... اونوخ خعلی گرون میشه که نه؟!!
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]ینی واس سرور کلاسیک هم مولتی لازمه؟؟ :geek:[/div][/quote]
آخرای سرور چند تا بخری به دردت میخوره :icon_10:[/div][/quote]
آخه پوست طرف کنده شده اکش رو بالا کشیده و تا آخر مونده... اونوخ خعلی گرون میشه که نه؟!!
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div]عاغو من این همه لایک میکنم چرا هیچکی منو لایک نمیکنه خو یه لایک بزنید دیه :|[/div][/quote]
من همیشه بیگ لایک میزنم هر سری خودش تبدیل میشه به بیلاخ :lol:
واسه همین شما لایکی نمیبینین :ugeek:[/div][/quote]
کلاس ادب ساعتی 1500 :ugeek:[/div][/quote]
[b]باور کن وقت ندارم وگرنه قبول میکردم بیام تو کلاساتون به بقیه آموزش بدم :cry:[/b]
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]ینی واس سرور کلاسیک هم مولتی لازمه؟؟ :geek:[/div][/quote]
آخه پوست طرف کنده شده اکش رو بالا کشیده و تا آخر مونده... اونوخ خعلی گرون میشه که نه؟!![/div][/quote]
آره اما معمولا کلاسیک همه وسطا میفروشن و طاقت نمیارن :lol:
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]ینی واس سرور کلاسیک هم مولتی لازمه؟؟ :geek:[/div][/quote]
آخه پوست طرف کنده شده اکش رو بالا کشیده و تا آخر مونده... اونوخ خعلی گرون میشه که نه؟!![/div][/quote]
گرون تر از بقیه سرورا میشه ولی تو کلاسیک معمولاً یه نفر اک رو مدیریت نمیکنه چند نفرن که پوستشون کنده نشه :icon_10:[/div][/quote]
[b]ب جاش جاهای دیگشون کنده میشه خب [/b] :icon_10:
من واس خاطر کم هزینه بودن سرور و اینکه طولانیه میخوام یه سرور بازی کنم...
به نظرم خیلی حال میده.... برنامه رو ببندی واسه 100تا شهر....
عجب چیزی بشه... از مسکن مهر خفن تر میشه...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
به نظرم خیلی حال میده.... برنامه رو ببندی واسه 100تا شهر.... :ugeek:
به نظرم خیلی حال میده.... برنامه رو ببندی واسه 100تا شهر....
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div]من واس خاطر کم هزینه بودن سرور و اینکه طولانیه میخوام یه سرور بازی کنم...
به نظرم خیلی حال میده.... برنامه رو ببندی واسه 100تا شهر.... :ugeek:
عجب چیزی بشه... از مسکن مهر خفن تر میشه...[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
باید چندین پلیر باشین وگرنه پدرتون در میاد:geek:
[quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]ینی واس سرور کلاسیک هم مولتی لازمه؟؟ :geek:[/div][/quote]
گرون تر از بقیه سرورا میشه ولی تو کلاسیک معمولاً یه نفر اک رو مدیریت نمیکنه چند نفرن که پوستشون کنده نشه :icon_10:[/div][/quote]
[b]ب جاش جاهای دیگشون کنده میشه خب [/b] :icon_10:[/div][/quote]
کلاس ادب ساعتی 200 :ugeek:
معلمه دلش سوخت به حال تو تخفیف 90% داد :mrgreen:[/div][/quote]
مگه من معلم نیستم؟؟؟
تخفیف ندادم که :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.