حالا که بحث سگ شد گرون ترین سگ جهان 4میلیاردو 500 میلیون تومان به یک مرد چینی یا نمیدونم ژاپنی فروخته شد.البته گفته شده سگ گرون نبوده اون مرد برای رکورد زدن به این قیمت خردش.ولی سگه واقعا خوشگل بود خیلی پشمالو بود.
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]حالا که بحث سگ شد گرون ترین سگ جهان 4میلیاردو 500 میلیون تومان به یک مرد چینی یا نمیدونم ژاپنی فروخته شد.البته گفته شده سگ گرون نبوده اون مرد برای رکورد زدن به این قیمت خردش.ولی سگه واقعا خوشگل بود خیلی پشمالو بود.[/div][/quote]
اون یارو ک سگه رو خریده خودش خـر بوده :lol:[/div][/quote]
موافقم.[/div][/quote]
چرا لایک نمیکنی پس؟؟؟
مرض دارن اینا خوششون میاد لایک نمیکنن :|
اخه من با اسما کاری ندارم با اواتارو تو ذهنم سیو میکنم
CJ
[quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div]اسمت چی بود؟؟
اواتارتو یادم میاد[/div][/quote]
همین بود اسمش :|[/div][/quote]
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div]اسمت چی بود؟؟
اخه من با اسما کاری ندارم با اواتارو تو ذهنم سیو میکنم[/div][/quote]
آواتارشم همین بود :)
آواتارشم همین بود
خب دیگه میگم اواتارشو میشناسم
CJ
[quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div]اسمت چی بود؟؟
آواتارشم همین بود :)[/div][/quote]
خب دیگه میگم اواتارشو میشناسم
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div]اسمت چی بود؟؟
آواتارشم همین بود :)[/div][/quote]
خب دیگه میگم اواتارشو میشناسم[/div][/quote]
:|
عجــب
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.