تکرار میکنم
فقط باید ببریش بعضی اوقات بیرون بگرده
حوصلش تو خونه سر میره
بعدشم سعی کن بهش بفهمونی اونجا نباید زیاد سروصدا کنه
باهوشه ... زود یاد میگره
اولین چیزیم که باس یاد بگیره جای توالت میباشد
وسایل مورد نیازش رو هم واسم خصوصی بفرست بخرم
ممد تهران میخوای از کجا بخری؟
یکی تو اینستاگرام اشنا شدم واردات سگ داره گفت ادرس میدمت
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]تکرار میکنم
حوصلش تو خونه سر میره
باهوشه ... زود یاد میگره
اولین چیزیم که باس یاد بگیره جای توالت میباشد[/div][/quote]
وسایل مورد نیازش رو هم واسم خصوصی بفرست بخرم [/div][/quote]
ممد تهران میخوای از کجا بخری؟[/div][/quote]
یکی تو اینستاگرام اشنا شدم واردات سگ داره گفت ادرس میدمت [/div][/quote]
من پولمو میخوام :mrgreen:
تکرار میکنم
حوصلش تو خونه سر میره
باهوشه ... زود یاد میگره
اولین چیزیم که باس یاد بگیره جای توالت میباشد
وسایل مورد نیازش رو هم واسم خصوصی بفرست بخرم
ممد تهران میخوای از کجا بخری؟
یکی تو اینستاگرام اشنا شدم واردات سگ داره گفت ادرس میدمت
ببین اگر میخوای ببینی همین پیش محله ما میشه .... اسم محل شماره 2 هستش..... دم اتوبان آزادگان... اینجا هم سگ زیاد میارن از انواع نژاد ها... هم فاله هم تماشا.... اینجام بیا قیمت بگیر که سرت کلاه نره...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]تکرار میکنم
حوصلش تو خونه سر میره
باهوشه ... زود یاد میگره
اولین چیزیم که باس یاد بگیره جای توالت میباشد[/div][/quote]
وسایل مورد نیازش رو هم واسم خصوصی بفرست بخرم [/div][/quote]
ممد تهران میخوای از کجا بخری؟[/div][/quote]
یکی تو اینستاگرام اشنا شدم واردات سگ داره گفت ادرس میدمت [/div][/quote]
ببین اگر میخوای ببینی همین پیش محله ما میشه .... اسم محل شماره 2 هستش..... دم اتوبان آزادگان... اینجا هم سگ زیاد میارن از انواع نژاد ها... هم فاله هم تماشا.... اینجام بیا قیمت بگیر که سرت کلاه نره...
حالا که بحث سگ شد گرون ترین سگ جهان 4میلیاردو 500 میلیون تومان به یک مرد چینی یا نمیدونم ژاپنی فروخته شد.البته گفته شده سگ گرون نبوده اون مرد برای رکورد زدن به این قیمت خردش.ولی سگه واقعا خوشگل بود خیلی پشمالو بود.
Moein bap
حالا که بحث سگ شد گرون ترین سگ جهان 4میلیاردو 500 میلیون تومان به یک مرد چینی یا نمیدونم ژاپنی فروخته شد.البته گفته شده سگ گرون نبوده اون مرد برای رکورد زدن به این قیمت خردش.ولی سگه واقعا خوشگل بود خیلی پشمالو بود.
اون یارو ک سگه رو خریده خودش خـر بوده
این مطلب در 1394/03/24 13:13:28 نوشته شده است و در 1394/03/24 13:15:18 ویرایش شده است .
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]حالا که بحث سگ شد گرون ترین سگ جهان 4میلیاردو 500 میلیون تومان به یک مرد چینی یا نمیدونم ژاپنی فروخته شد.البته گفته شده سگ گرون نبوده اون مرد برای رکورد زدن به این قیمت خردش.ولی سگه واقعا خوشگل بود خیلی پشمالو بود.[/div][/quote]
اون یارو ک سگه رو خریده خودش خـر بوده :lol:
اون یارو ک سگه رو خریده خودش خـر بوده
موافقم.
Moein bap
[quote][div][b]roseinblack_1984[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]حالا که بحث سگ شد گرون ترین سگ جهان 4میلیاردو 500 میلیون تومان به یک مرد چینی یا نمیدونم ژاپنی فروخته شد.البته گفته شده سگ گرون نبوده اون مرد برای رکورد زدن به این قیمت خردش.ولی سگه واقعا خوشگل بود خیلی پشمالو بود.[/div][/quote]
اون یارو ک سگه رو خریده خودش خـر بوده :lol:[/div][/quote]
موافقم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.