من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
من نوشتم شهر تو میگی دهات ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
شما تو ایرانین عاخه
شما کجایین؟؟ انگولا؟
نه ما آنگولا نیستیم
اینگولاییم
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
RaidCall : 6827342
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
:|[/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
الان تابستونه :|[/div][/quote]
الان که بهاره:geek:[/div][/quote]
تو شهر ما تابستونه [/div][/quote]
ادرس دهاتتونو بده:icon_4:[/div][/quote]
کوری ؟
من نوشتم شهر تو میگی دهات ؟ :|[/div][/quote]
هیچ شهری الان تابسون نی:icon_10:[/div][/quote]
شما تو ایرانین عاخه :)[/div][/quote]
شما کجایین؟؟ انگولا؟:icon_4:[/div][/quote]
نه ما آنگولا نیستیم
اینگولاییم :icon_4:
این مطلب در 1394/03/20 22:50:39 نوشته شده است و در 1394/03/20 22:51:14 ویرایش شده است .
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
اینجا وسطای تیر هوا گم میشه اواسط شهریورم سرد میشه:|
من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
شما تو ایرانین عاخه
شما کجایین؟؟ انگولا؟
نه ما آنگولا نیستیم
اینگولاییم
او چه با کلاس
CJ
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
نه ما آنگولا نیستیم
اینگولاییم :icon_4:[/div][/quote]
او چه با کلاس
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
اینجا وسطای تیر هوا گم میشه اواسط شهریورم سرد میشه:|[/div][/quote]
هوا هم مگه گم میشه؟
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
هوا هم مگه گم میشه؟[/div][/quote]
اره یه 5-6 درجه ای فرق میکنه...
:|
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
شما تو ایرانین عاخه
شما کجایین؟؟ انگولا؟
نه ما آنگولا نیستیم
اینگولاییم
او چه با کلاس
توعم بیا خوش میگذره
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
نه ما آنگولا نیستیم
او چه با کلاس[/div][/quote]
توعم بیا خوش میگذره :icon_4:
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
شما تو ایرانین عاخه
شما کجایین؟؟ انگولا؟
نه ما آنگولا نیستیم
اینگولاییم
او چه با کلاس
توعم بیا خوش میگذره
موقعیت جغرافیایی بده
CJ
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
نه ما آنگولا نیستیم
توعم بیا خوش میگذره :icon_4:[/div][/quote]
موقعیت جغرافیایی بده:icon_7:
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
هوا هم مگه گم میشه؟[/div][/quote]
اره یه 5-6 درجه ای فرق میکنه...
این زیاده؟
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
شما تو ایرانین عاخه
شما کجایین؟؟ انگولا؟
نه ما آنگولا نیستیم
اینگولاییم
او چه با کلاس
توعم بیا خوش میگذره
موقعیت جغرافیایی بده
بغل گرینویچ
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
نه ما آنگولا نیستیم
توعم بیا خوش میگذره :icon_4:[/div][/quote]
موقعیت جغرافیایی بده:icon_7:[/div][/quote]
بغل گرینویچ :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.