من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
منظور من تابستون سال بعده که دوباره بیام
من اول مهر میرم و تابستون 95 میام دوباره ...
اخجونن
ایولل
CJ
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
:|[/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
الان تابستونه :|[/div][/quote]
الان که بهاره:geek:[/div][/quote]
من اول مهر میرم و تابستون 95 میام دوباره ...[/div][/quote]
اخجونن
ایولل
:icon_13::icon_0:
من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
من اول مهر میرم و تابستون 95 میام دوباره ...
تا اون موقع کسی زنده نمیمونه که تو رو یادش بساد
** CoWbOy FrOm DaRkNeSS **
RaidCall : 6827342
حَقیقَت کُلُفته تو مُخ هَرکَسی نِمیره
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
من اول مهر میرم و تابستون 95 میام دوباره ...[/div][/quote]
تا اون موقع کسی زنده نمیمونه که تو رو یادش بساد :icon_4:
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
کاشونم که کلن نه زمستون داره نه بهار
عــلی آقا
OSKOL
ali agha
ANTI SPAM
j55522
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
تو شهر ما تابستونه [/div][/quote]
کاشونم که کلن نه زمستون داره نه بهار :icon_10::icon_10:
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
من نوشتم شهر تو میگی دهات ؟
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
ادرس دهاتتونو بده:icon_4:[/div][/quote]
کوری ؟
من نوشتم شهر تو میگی دهات ؟ :|
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
پس چی میگی بهاره ؟
[quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کاشونم که کلن نه زمستون داره نه بهار :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
پس چی میگی بهاره ؟ :|
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
CJ
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
من نوشتم شهر تو میگی دهات ؟ :|[/div][/quote]
هیچ شهری الان تابسون نی:icon_10:
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
پس چی میگی بهاره ؟
چون بهاره ولی مثل تابستون گرمه!
عــلی آقا
OSKOL
ali agha
ANTI SPAM
j55522
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
پس چی میگی بهاره ؟ :|[/div][/quote]
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
شما تو ایرانین عاخه
[quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی:icon_10:[/div][/quote]
شما تو ایرانین عاخه :)
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
پس چی میگی بهاره ؟
پس تابستونه
[quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
پس چی میگی بهاره ؟ :|[/div][/quote]
چون بهاره ولی مثل تابستون گرمه![/div][/quote]
پس تابستونه :)
چیه؟
الان تابستونه
الان که بهاره
تو شهر ما تابستونه
ادرس دهاتتونو بده
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی
شما تو ایرانین عاخه
شما کجایین؟؟ انگولا؟
CJ
[quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]saske(saleh)sting[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]gogor2[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][b]من اول مهر از انجمن میرم و مطمئنم وقتی که تابستون انشاالله دوباره برگردم هیچکدومتون من رو یادتون نمیاد...[/b][/div][/quote]
چیه؟
[/div][/quote]
کوری ؟
هیچ شهری الان تابسون نی:icon_10:[/div][/quote]
شما تو ایرانین عاخه :)[/div][/quote]
شما کجایین؟؟ انگولا؟:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.