اهم
از شهر داری مزاحم میشم ...
اومدم واس جم کردن سگای ولگرد ...
خیالم راحت شد
ممنون که با خــرای ولگرد کاری ندارید
عــلی آقا
OSKOL
ali agha
ANTI SPAM
j55522
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]اهم
اومدم واس جم کردن سگای ولگرد ...[/div][/quote]
خیالم راحت شد
ممنون که با خــرای ولگرد کاری ندارید :icon_10:
اهم
اومدم واس جم کردن سگای ولگرد ...
خیالم راحت شد
ممنون که با خــرای ولگرد کاری ندارید
نه من با خرا کاری ندارم ولی ممکنه با اکیپ بعدی جمت کننا
گفته باشم ...
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]اهم
اومدم واس جم کردن سگای ولگرد ...[/div][/quote]
خیالم راحت شد
ممنون که با خــرای ولگرد کاری ندارید :icon_10:[/div][/quote]
نه من با خرا کاری ندارم ولی ممکنه با اکیپ بعدی جمت کننا
گفته باشم ...
خدایی من خاسم بچه دارشم موقع اسم انتخاب کردن به همه زبونا اسم بچمو کنترل میکنم!!!
بعدن راجبش صحبت میکنیم
عــلی آقا
OSKOL
ali agha
ANTI SPAM
j55522
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خدایی من خاسم بچه دارشم موقع اسم انتخاب کردن به همه زبونا اسم بچمو کنترل میکنم!!![/div][/quote]
بعدن راجبش صحبت میکنیم :icon_10:
خدایی من خاسم بچه دارشم موقع اسم انتخاب کردن به همه زبونا اسم بچمو کنترل میکنم!!!
بعدن راجبش صحبت میکنیم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خدایی من خاسم بچه دارشم موقع اسم انتخاب کردن به همه زبونا اسم بچمو کنترل میکنم!!![/div][/quote]
بعدن راجبش صحبت میکنیم :icon_10:[/div][/quote]
:|
بعدن راجبش صحبت میکنیم
...
[quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خدایی من خاسم بچه دارشم موقع اسم انتخاب کردن به همه زبونا اسم بچمو کنترل میکنم!!![/div][/quote]
:icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:
بعدن راجبش صحبت میکنیم
خوشحالی امروز
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]kinggg222[/b][/div][div][quote][div][b]doucioho@emeil.ir[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]خدایی من خاسم بچه دارشم موقع اسم انتخاب کردن به همه زبونا اسم بچمو کنترل میکنم!!![/div][/quote]
:icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
خوشحالی امروز :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.