این قیافه پارسالم بود
اونم تو راه مشهد
وسط بیابون عکس دونفره انداختیم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]خخخخ من چه تصوراتی از چهره زیبای شما ها داشتم :icon_4: :lol:
:mrgreen::D
الان جو گرفتتتون ، داغید نمی فهمید همینجوری دارید عکس میزارید :icon_4::lol:
:mrgreen::D[/div][/quote]
این قیافه پارسالم بود
اونم تو راه مشهد
وسط بیابون عکس دونفره انداختیم
عکس منو بیشتر بچه های انجمن دیدن فقط تو آواتارم هیچوقت نذاشتم که البته یکبار گذاشته بودم اونم
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]خخخخ من چه تصوراتی از چهره زیبای شما ها داشتم :icon_4: :lol:
عکس منو بیشتر بچه های انجمن دیدن فقط تو آواتارم هیچوقت نذاشتم که البته یکبار گذاشته بودم اونم :geek:
من عکس هام از دور ، در ضمن شما ها معلوم نیست چهره من تو خیالاتون چیه ، بعد اینجا بزارم دیگه افسرده میشید
In the name of god
[quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]خخخخ من چه تصوراتی از چهره زیبای شما ها داشتم :icon_4: :lol:
سپهر عکس بذار بینیم.... :geek:[/div][/quote]
من عکس هام از دور ، در ضمن شما ها معلوم نیست چهره من تو خیالاتون چیه ، بعد اینجا بزارم دیگه افسرده میشید :icon_4:
من عکس هام از دور ، در ضمن شما ها معلوم نیست چهره من تو خیالاتون چیه ، بعد اینجا بزارم دیگه افسرده میشید
همونا رو بذار...
اصن ما میخوایم خودکشی کنیم با دیدن چهره ات...
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]خخخخ من چه تصوراتی از چهره زیبای شما ها داشتم :icon_4: :lol:
من عکس هام از دور ، در ضمن شما ها معلوم نیست چهره من تو خیالاتون چیه ، بعد اینجا بزارم دیگه افسرده میشید :icon_4:[/div][/quote]
همونا رو بذار... :geek:
اصن ما میخوایم خودکشی کنیم با دیدن چهره ات...
چهره تو در ذهن من شبیه خوناشام ...
حالا عکست رو بزار
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]خخخخ من چه تصوراتی از چهره زیبای شما ها داشتم :icon_4: :lol:
من عکس هام از دور ، در ضمن شما ها معلوم نیست چهره من تو خیالاتون چیه ، بعد اینجا بزارم دیگه افسرده میشید :icon_4:[/div][/quote]
چهره تو در ذهن من شبیه خوناشام ...
حالا عکست رو بزار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.