عکس جدید درست و درمون ندارم بذارم... ولی واس پارسالو هس میشه گذاشت... یه مشکلی که هست اینکه داخل بازی هم عکسم میفته.... خوب نی...
من اتفاقا میخوام پیشنهاد کنم که آواتار انجمن رو از عکس مشخصات تو اکانت جدا کنن چون این آواتاری که من اینجا استفاده میکنم هیچ مناسبتی با بازی عصرپادشاهان نداره
درسته حرفت البته خودم با همین قضیه مچ چن نفرو تو بازی گرفتم!!!!
یه روز یه بنده خدایی میخواست اسطوره نشه... شد پسر خاله... خراب رفیقــ...
سرور8: soldier Mammali Ostoore
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]تو فکرم به جا آواتار عکس خودمو بذارم... :ugeek:[/div][/quote]
بزار ببینیم چه شکلی هستی???[/div][/quote]
عکس جدید درست و درمون ندارم بذارم... ولی واس پارسالو هس میشه گذاشت... یه مشکلی که هست اینکه داخل بازی هم عکسم میفته.... خوب نی...[/div][/quote]
من اتفاقا میخوام پیشنهاد کنم که آواتار انجمن رو از عکس مشخصات تو اکانت جدا کنن چون این آواتاری که من اینجا استفاده میکنم هیچ مناسبتی با بازی عصرپادشاهان نداره[/div][/quote]
درسته حرفت البته خودم با همین قضیه مچ چن نفرو تو بازی گرفتم!!!! :icon_4::icon_4:
آقو نمیشه دیگه الان بذارم بیاید خصوصی لینک بدم چون اکانتمو فروختم ولی با همین رمزه هنوز یعنی از طریق بازی نفروختم عکسمو اگه بذارم میوفته رو اکانت ضایع است
الان رمز این اکانتو شاید بالای 10 نفر داشته باشن ولی انجمن نمیان
######
آقو نمیشه دیگه الان بذارم بیاید خصوصی لینک بدم چون اکانتمو فروختم ولی با همین رمزه هنوز یعنی از طریق بازی نفروختم عکسمو اگه بذارم میوفته رو اکانت ضایع است :D
الان رمز این اکانتو شاید بالای 10 نفر داشته باشن ولی انجمن نمیان :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.