چی شد سکته زدی دهنت قفل کرده بابا انقدرم ترسناک نبود
ترسناک !! یعنی چهره من ترسناک ، فقط یک خورده خندم گرفته مثل گودزیلا ششدم ، همین
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]soldier[/b][/div][div]من دیگه حرفی ندارم....[/div][/quote]
چی شد سکته زدی دهنت قفل کرده بابا انقدرم ترسناک نبود :icon_4:[/div][/quote]
ترسناک !! یعنی چهره من ترسناک ، فقط یک خورده خندم گرفته :? مثل گودزیلا ششدم ، همین :?
حالا تصورتون از چهره من چی بود ، از این بهتر بود یا زشت تر ؟؟ مهم
برو بابا
یه عکس گذاشته بودی یه کماندو بود نوشته بود نوپو من هر وقت اسم تو رو میدیم اون تو ذهنم میومد قیافه کیلو چنده
######
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]حالا تصورتون از چهره من چی بود ، از این بهتر بود یا زشت تر ؟؟ :arrow::arrow::arrow::arrow: مهم :!:[/div][/quote]
برو بابا
یه عکس گذاشته بودی یه کماندو بود نوشته بود نوپو من هر وقت اسم تو رو میدیم اون تو ذهنم میومد قیافه کیلو چنده :D
حالا تصورتون از چهره من چی بود ، از این بهتر بود یا زشت تر ؟؟ مهم
برو بابا
یه عکس گذاشته بودی یه کماندو بود نوشته بود نوپو من هر وقت اسم تو رو میدیم اون تو ذهنم میومد قیافه کیلو چنده
خخخخ دهنت سرویس ، می خوای یه عکس همون طوری بگیرم ، با ماسک، لباس مشکی و ... کُپ همونا میشم چون تموم تجهیزاتشونو من دارم
In the name of god
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]حالا تصورتون از چهره من چی بود ، از این بهتر بود یا زشت تر ؟؟ :arrow::arrow::arrow::arrow: مهم :!:[/div][/quote]
برو بابا
یه عکس گذاشته بودی یه کماندو بود نوشته بود نوپو من هر وقت اسم تو رو میدیم اون تو ذهنم میومد قیافه کیلو چنده :D[/div][/quote]
خخخخ دهنت سرویس ، می خوای یه عکس همون طوری بگیرم ، با ماسک، لباس مشکی و ... کُپ همونا میشم چون تموم تجهیزاتشونو من دارم :icon_5:
ای نبودم عکس سپهر رو ندیدم
میشه واسه من تو خصوصی بفرستی
به هم عکس دادم تو هم یکیش الان می فرستم
In the name of god
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]ای نبودم عکس سپهر رو ندیدم
میشه واسه من تو خصوصی بفرستی[/div][/quote]
به هم عکس دادم تو هم یکیش الان می فرستم :arrow:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.