ببین من یکی که تصمیم گرفتم از این به بعد به سوالا جواب درست حسابی بدم
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]واقعا لذتی که درکمک کردن هست در گیر آووردن نیست[/div][/quote]
تحت تاثیر قرار گرفتم[/div][/quote]
شیطونو لعنت کن
######
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]واقعا لذتی که درکمک کردن هست در گیر آووردن نیست[/div][/quote]
ببین من یکی که تصمیم گرفتم از این به بعد به سوالا جواب درست حسابی بدم[/div][/quote]
شیطونو لعنت کن
شیطونو لعنت کن
ببین انجمن چه خلوت شده
دلیلش اینه که هرکی میاد ما آسفالتش میکنیم ولی اگه به همه جواب خوب بدیم هم خودشون بازم میان هم به دوستاشون میگن که بیان
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]واقعا لذتی که درکمک کردن هست در گیر آووردن نیست[/div][/quote]
ببین من یکی که تصمیم گرفتم از این به بعد به سوالا جواب درست حسابی بدم[/div][/quote]
شیطونو لعنت کن[/div][/quote]
ببین انجمن چه خلوت شده
دلیلش اینه که هرکی میاد ما آسفالتش میکنیم ولی اگه به همه جواب خوب بدیم هم خودشون بازم میان هم به دوستاشون میگن که بیان
شیطونو لعنت کن
ببین انجمن چه خلوت شده
انجمن بخاطر تاپیکای مزخرفش بخاطر اینکه تاپیک درست و حسابی نداره بخاطر اینکه اصن شکل و شمایل انجمن نداره خلوته کسی با پاسخ گرفتن تو بخش مشکلات عاشق انجمن نمیشه
######
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]واقعا لذتی که درکمک کردن هست در گیر آووردن نیست[/div][/quote]
ببین انجمن چه خلوت شده
دلیلش اینه که هرکی میاد ما آسفالتش میکنیم ولی اگه به همه جواب خوب بدیم هم خودشون بازم میان هم به دوستاشون میگن که بیان[/div][/quote]
انجمن بخاطر تاپیکای مزخرفش بخاطر اینکه تاپیک درست و حسابی نداره بخاطر اینکه اصن شکل و شمایل انجمن نداره خلوته کسی با پاسخ گرفتن تو بخش مشکلات عاشق انجمن نمیشه :icon_10:
شیطونو لعنت کن
ببین انجمن چه خلوت شده
انجمن بخاطر تاپیکای مزخرفش بخاطر اینکه تاپیک درست و حسابی نداره بخاطر اینکه اصن شکل و شمایل انجمن نداره خلوته کسی با پاسخ گرفتن تو بخش مشکلات عاشق انجمن نمیشه
قبول دارم داداش
ولی مسخره کردن و گیر آورن باعث میشه یارو دمش رو بزاره رو کولش و الفرار...
این مطلب در 1394/03/17 22:22:33 نوشته شده است و در 1394/03/17 22:23:49 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]واقعا لذتی که درکمک کردن هست در گیر آووردن نیست[/div][/quote]
ببین انجمن چه خلوت شده
دلیلش اینه که هرکی میاد ما آسفالتش میکنیم ولی اگه به همه جواب خوب بدیم هم خودشون بازم میان هم به دوستاشون میگن که بیان[/div][/quote]
انجمن بخاطر تاپیکای مزخرفش بخاطر اینکه تاپیک درست و حسابی نداره بخاطر اینکه اصن شکل و شمایل انجمن نداره خلوته کسی با پاسخ گرفتن تو بخش مشکلات عاشق انجمن نمیشه :icon_10:[/div][/quote]
قبول دارم داداش
ولی مسخره کردن و گیر آورن باعث میشه یارو دمش رو بزاره رو کولش و الفرار...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.