سلام توی این بازی فکری ها من تاحالا دو دفعه حریفم حرکتی انجام نداده و پیام لطفا صبر کنید میاد برام و حتی بعد از نیم ساعت هم این پیام نرفت بعد اینکه اومدم بیرون رفتم نگاه کردم دیدم منو بازنده کرده
(با گوشی بازی میکنم)
سلام توی این بازی فکری ها من تاحالا دو دفعه حریفم حرکتی انجام نداده و پیام لطفا صبر کنید میاد برام و حتی بعد از نیم ساعت هم این پیام نرفت بعد اینکه اومدم بیرون رفتم نگاه کردم دیدم منو بازنده کرده
(با گوشی بازی میکنم)
احتمالا مشکل از نت خودته در واقع تو حرکت رو انجام میدی ولی این حرکتت به خاطر نتت منتقل به سرور نمیشه
در این صورت قبل از این که زمان تموم بشه اگه یه رفرش کنی دوباره بندازی درست میشه
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]احتمالا مشکل از نت خودته در واقع تو حرکت رو انجام میدی ولی این حرکتت به خاطر نتت منتقل به سرور نمیشه[/div][/quote]
در این صورت قبل از این که زمان تموم بشه اگه یه رفرش کنی دوباره بندازی درست میشه
(با گوشی بازی میکنم)
بد نی وقتی جواب میگیری تشکر کنیا
این مطلب در 1394/03/17 21:02:45 نوشته شده است و در 1394/03/17 21:04:51 ویرایش شده است .
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]ms.nilofar[/b][/div][div]سلام توی این بازی فکری ها من تاحالا دو دفعه حریفم حرکتی انجام نداده و پیام لطفا صبر کنید میاد برام و حتی بعد از نیم ساعت هم این پیام نرفت بعد اینکه اومدم بیرون رفتم نگاه کردم دیدم منو بازنده کرده
(با گوشی بازی میکنم)[/div][/quote]
بد نی وقتی جواب میگیری تشکر کنیا :D
شما دندون به جیگر بگیر من تنلاین بشم تشکرم میکنم
ممنون
از کجا باید با پشتیبان ارتباط از کجا باید با پشتیبان صحبت کنم؟؟؟
sepehr 2000
ms.nilofar
(با گوشی بازی میکنم)
بد نی وقتی جواب میگیری تشکر کنیا
شما دندون به جیگر بگیر من تنلاین بشم تشکرم میکنم
ممنون
از کجا باید با پشتیبان ارتباط از کجا باید با پشتیبان صحبت کنم؟؟؟[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]ms.nilofar[/b][/div][div]سلام توی این بازی فکری ها من تاحالا دو دفعه حریفم حرکتی انجام نداده و پیام لطفا صبر کنید میاد برام و حتی بعد از نیم ساعت هم این پیام نرفت بعد اینکه اومدم بیرون رفتم نگاه کردم دیدم منو بازنده کرده
(با گوشی بازی میکنم)[/div][/quote]
بد نی وقتی جواب میگیری تشکر کنیا :D[/div][/quote]
مراجعه میکنی به پایین صفحه عکس یه هد ست هست اونو میزنی بعد یه موضوع تعیین میکنی و متن نامه رو مینویسی سرور رو مشخص میکنی بعد پیام رو میفرستی و منتظر میششی تا پشتیبانی پاسخ بده
[quote][div]خیلی ممنونم
[b]shahshahin80[/b][/div][div]مراجعه میکنی به پایین صفحه عکس یه هد ست هست اونو میزنی بعد یه موضوع تعیین میکنی و متن نامه رو مینویسی سرور رو مشخص میکنی بعد پیام رو میفرستی و منتظر میششی تا پشتیبانی پاسخ بده[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.