جواب سلام رو باس به اونی بدی که اول سلام کرده .. اینا رو هم باس یادت بدم ؟؟؟
من هر وقت اسمتو میبینم یاد آواتارت میفتم . هر وقت هم آواتارت رو میبینم یاد اسمت و فیلم های چینی میفتم
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
پسر خوب جواب سلام واجبه :geek:[/div][/quote]
آخه نیست که به کی سلام کنم :icon_10:[/div][/quote]
قرار نیس که سلام کنی قراره جواب سلام بدی :ugeek:[/div][/quote]
جواب سلام هم باید به یکی بدم :ugeek:[/div][/quote]
جواب سلام رو باس به اونی بدی که اول سلام کرده .. اینا رو هم باس یادت بدم ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
من هر وقت اسمتو میبینم یاد آواتارت میفتم . هر وقت هم آواتارت رو میبینم یاد اسمت و فیلم های چینی میفتم
آره
الان یادت بدم یا بعدا ؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
جواب سلام رو باس به اونی بدی که اول سلام کرده .. اینا رو هم باس یادت بدم ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
آره :icon_7:[/div][/quote]
الان یادت بدم یا بعدا ؟؟:icon_10:
فیلم چینی چیه دیگه ... بیکاری میشینی فیلم چینی میبینی .. تبلیغ ابرانی نگاه کنی سنگین تره
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
من هر وقت اسمتو میبینم یاد آواتارت میفتم . هر وقت هم آواتارت رو میبینم یاد اسمت و فیلم های چینی میفتم[/div][/quote]
فیلم چینی چیه دیگه ... بیکاری میشینی فیلم چینی میبینی .. تبلیغ ابرانی نگاه کنی سنگین تره :icon_4:
فیلم چینی چیه دیگه ... بیکاری میشینی فیلم چینی میبینی .. تبلیغ ابرانی نگاه کنی سنگین تره
خودت این آواتار رو از کجا آوردی ؟ خخخخ
زهر مار و خخخخخ
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
من هر وقت اسمتو میبینم یاد آواتارت میفتم . هر وقت هم آواتارت رو میبینم یاد اسمت و فیلم های چینی میفتم[/div][/quote]
فیلم چینی چیه دیگه ... بیکاری میشینی فیلم چینی میبینی .. تبلیغ ابرانی نگاه کنی سنگین تره :icon_4:[/div][/quote]
خودت این آواتار رو از کجا آوردی ؟ خخخخ
زهر مار و خخخخخ
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.