علیک ... معدل رو ول کن بیا راجع کنکور ارشد که تازه برگذار شد صحبت کنیم
این مطلب در 1394/03/09 22:18:24 نوشته شده است و در 1394/03/09 22:23:22 ویرایش شده است .
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]ahuyeziba123[/b][/div][div]سلام معدلتون چند شده:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
علیک ... معدل رو ول کن بیا راجع کنکور ارشد که تازه برگذار شد صحبت کنیم :|
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
پسر خوب جواب سلام واجبه :geek:[/div][/quote]
آخه نیست که به کی سلام کنم :icon_10:
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
آخه نیست که به کی سلام کنم :icon_10:[/div][/quote]
قرار نیس که سلام کنی قراره جواب سلام بدی :ugeek:
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
قرار نیس که سلام کنی قراره جواب سلام بدی :ugeek:[/div][/quote]
جواب سلام هم باید به یکی بدم :ugeek:
جواب سلام رو باس به اونی بدی که اول سلام کرده .. اینا رو هم باس یادت بدم ؟؟؟
امیرحسینم
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
جواب سلام هم باید به یکی بدم :ugeek:[/div][/quote]
جواب سلام رو باس به اونی بدی که اول سلام کرده .. اینا رو هم باس یادت بدم ؟؟؟ :icon_10:
جواب سلام رو باس به اونی بدی که اول سلام کرده .. اینا رو هم باس یادت بدم ؟؟؟
آره
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]اصولا معدل جز خطوط قرمز دانشجو هاست :icon_10::icon_10:[/div][/quote]
جواب سلام هم باید به یکی بدم :ugeek:[/div][/quote]
جواب سلام رو باس به اونی بدی که اول سلام کرده .. اینا رو هم باس یادت بدم ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
آره :icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.