درجا جواب میدادی یا الکی مینداختیش یه زمان دیگه ؟؟؟
غلط خوردم
بی جنبه
قبلا حداقل به سوال 2 میکشید
اون واسه زمان جوونی بود الان دیگه حسش نی
ضعیف شدی ... قرض تقویتی دارم 100 درصد گیاهی تضمینی میارت رو فرم ... میخوای ؟؟؟
این ترفند جدیده واسه سوال پرسیدن دهنت سرویس نخیر عزیز من با این چیزا گول نمیخورم خودتی عمرا جواب بدم
یه قرص دیگه هم دارم این روان پریشیت رو درست میکنه اون 20 درصد گیاهیه بقیه شیمیاییه ... عوارض جانبیش زیاده
با هم حساب کنم یا فقط همین قرصو میبری ؟؟؟
الان به یه چیزی دقت کردم نمیشه پست بذاری و سوال نپرسی...یعنی سلام هم بکنیم یه سوال میپرسی
خب تو سوال بپرس من جواب بدم
نخواهم خواست
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]من نظر نمیدم :P[/div][/quote]
خجالت بکش خواهش کرد :icon_10:[/div][/quote]
دیدی میگن ویروسیه ... الان ویروس میگرفتم کی مخواست جواب بده ؟؟؟ :ugeek:[/div][/quote]
من :icon_10:[/div][/quote]
درجا جواب میدادی یا الکی مینداختیش یه زمان دیگه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
غلط خوردم :icon_10:[/div][/quote]
بی جنبه :|
قبلا حداقل به سوال 2 میکشید :geek:
[/div][/quote]
اون واسه زمان جوونی بود الان دیگه حسش نی [/div][/quote]
ضعیف شدی ... قرض تقویتی دارم 100 درصد گیاهی تضمینی میارت رو فرم ... میخوای ؟؟؟ :geek:[/div][/quote]
این ترفند جدیده واسه سوال پرسیدن دهنت سرویس :mrgreen: نخیر عزیز من با این چیزا گول نمیخورم خودتی عمرا جواب بدم[/div][/quote]
یه قرص دیگه هم دارم این روان پریشیت رو درست میکنه اون 20 درصد گیاهیه بقیه شیمیاییه ... عوارض جانبیش زیاده
با هم حساب کنم یا فقط همین قرصو میبری ؟؟؟ :mrgreen:[/div][/quote]
الان به یه چیزی دقت کردم نمیشه پست بذاری و سوال نپرسی...یعنی سلام هم بکنیم یه سوال میپرسی :geek:[/div][/quote]
خب تو سوال بپرس من جواب بدم :icon_1:[/div][/quote]
نخواهم خواست :ugeek:
داش سپهر نظر انتی ویروست درباره ی این عکس چیه
http://www.heydarekarrar.com/uploads/2014/06/faraj_bigwww.beheshtdl.ir_.jpg
اوایل نظرش منفی بود ولی قبول کرد
این از نظر آنتی ویروس من سالمه
خدایا در من کسی هست...
که صدا می زند تو را ....
به فریادش برس ...
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div]داش سپهر نظر انتی ویروست درباره ی این عکس چیه
http://www.heydarekarrar.com/uploads/2014/06/faraj_bigwww.beheshtdl.ir_.jpg[/div][/quote]
اوایل نظرش منفی بود ولی قبول کرد
این از نظر آنتی ویروس من سالمه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.