[quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div][quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]sepehr 2000[/b][/div][div]4 ویروسیه[/div][/quote]
چی?????[/div][/quote]
تصویر شماره ی 4 آغشته به ویروس می باشد[/div][/quote]
از کجا به همچین نتیجه ای رسیدی??[/div][/quote]
این نظر آنتی ویروس منه
خوش به من گفت[/div][/quote]
چی گفت؟
مشکل اون یکی بود که لینکشو برداشتم از بین بقیه کدوم بهتره
از کجا معلوم نخوای بلا ملا سرم بیاری ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]shahshahin80[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]من نظر نمیدم :P[/div][/quote]
خجالت بکش خواهش کرد :icon_10:[/div][/quote]
دیدی میگن ویروسیه ... الان ویروس میگرفتم کی مخواست جواب بده ؟؟؟ :ugeek:[/div][/quote]
مشکل اون یکی بود که لینکشو برداشتم از بین بقیه کدوم بهتره[/div][/quote]
از کجا معلوم نخوای بلا ملا سرم بیاری ؟؟؟ :oops:
درجا جواب میدادی یا الکی مینداختیش یه زمان دیگه ؟؟؟
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]من نظر نمیدم :P[/div][/quote]
دیدی میگن ویروسیه ... الان ویروس میگرفتم کی مخواست جواب بده ؟؟؟ :ugeek:[/div][/quote]
من :icon_10:[/div][/quote]
درجا جواب میدادی یا الکی مینداختیش یه زمان دیگه ؟؟؟ :icon_10:
درجا جواب میدادی یا الکی مینداختیش یه زمان دیگه ؟؟؟
غلط خوردم
بی جنبه
قبلا حداقل به سوال 2 میکشید
اون واسه زمان جوونی بود الان دیگه حسش نی
######
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div]من نظر نمیدم :P[/div][/quote]
من :icon_10:[/div][/quote]
درجا جواب میدادی یا الکی مینداختیش یه زمان دیگه ؟؟؟ :icon_10:[/div][/quote]
غلط خوردم :icon_10:[/div][/quote]
بی جنبه :|
قبلا حداقل به سوال 2 میکشید :geek:
[/div][/quote]
اون واسه زمان جوونی بود الان دیگه حسش نی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.