من الان دارم با کسانی حرف میزنم که این پست رو لایک کردند.
به من بگید نظر واقعی شما چیه؟
هم این پست رو لایک کردید هم پست اولی من .
آخرش شما این ترول رو دوست داشتید یا نه؟
حاجی کدوم ترول رو می گی؟!
لحظه ای درنگ!
چه قدر اماده ی مرگ هستی؟
الهی العف
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]بوشهریا2[/b][/div][div]سلام خیلی بده[/div][/quote]
آخرش شما این ترول رو دوست داشتید یا نه؟[/div][/quote]
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]بوشهریا2[/b][/div][div]سلام خیلی بده[/div][/quote]
حاجی کدوم ترول رو می گی؟![/div][/quote]
:icon_2::|
یه نگا به اسم تاپیک بندازی بد نسیت
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]dozdeshab[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]بوشهریا2[/b][/div][div]سلام خیلی بده[/div][/quote]
حاجی کدوم ترول رو می گی؟![/div][/quote]
یه نگا به اسم تاپیک بندازی بد نسیت
فوق العادست:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]سمپاد قبول شدی یا نه پهلوان؟[/div][/quote]
یکاسی کیه که دوسش داری :mrgreen:[/div][/quote]
ربطش به تاپیک؟!!؟! :o
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.