من باتری گوشی خیلی برام مهمه ... سامسونگ اگه اصلشو بگیری باتریش عالیه ...
البته بستگی ب کارت داره ... یکی دوربینش براش مهمه یکی ظاهرش من ... خوشم میاد باتریش زیاد بمونه
اهنگ گوش میدم زنگ میزنم اس میدم و... 4روز میکشه ولی اگه برم اینترنت و وب گردی و.... 2 روز میکشه
من با دوربین گوشی کاری ندارم چون اصلا عکس و فیلم نمیگیرم
اما مثل شما باتری برام مهمه ... علاوه بر این * عامل و پردازنده قدرتمند هم برام مهمه
من تازه 8ماهه که گوشی خریدم و معمولا تا دو سه سال عوض نمیکنم اما الان قیمت گوشی عجیب اومده پایین هوس عوض کردنش به سرم زد
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]من باتری گوشی خیلی برام مهمه ... سامسونگ اگه اصلشو بگیری باتریش عالیه ...
البته بستگی ب کارت داره ... یکی دوربینش براش مهمه یکی ظاهرش من ... خوشم میاد باتریش زیاد بمونه
اهنگ گوش میدم زنگ میزنم اس میدم و... 4روز میکشه ولی اگه برم اینترنت و وب گردی و.... 2 روز میکشه
[/div][/quote]
اما مثل شما باتری برام مهمه ... علاوه بر این سیستم عامل و پردازنده قدرتمند هم برام مهمه
من تازه 8ماهه که گوشی خریدم و معمولا تا دو سه سال عوض نمیکنم اما الان قیمت گوشی عجیب اومده پایین هوس عوض کردنش به سرم زد:mrgreen:
من باتری گوشی خیلی برام مهمه ... سامسونگ اگه اصلشو بگیری باتریش عالیه ...
اما مثل شما باتری برام مهمه ... علاوه بر این * عامل و پردازنده قدرتمند هم برام مهمه
من تازه 8ماهه که گوشی خریدم و معمولا تا دو سه سال عوض نمیکنم اما الان قیمت گوشی عجیب اومده پایین هوس عوض کردنش به سرم زد
--------
اهان ... من از سامسونگ راضیم ... حالا هر مدلش... نه اینکه چون گوشیم سامسونگه ازش تعریف کنم ولی واقعا خوب از اب در اومده ..
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]من باتری گوشی خیلی برام مهمه ... سامسونگ اگه اصلشو بگیری باتریش عالیه ...
[/div][/quote]
اما مثل شما باتری برام مهمه ... علاوه بر این سیستم عامل و پردازنده قدرتمند هم برام مهمه
من تازه 8ماهه که گوشی خریدم و معمولا تا دو سه سال عوض نمیکنم اما الان قیمت گوشی عجیب اومده پایین هوس عوض کردنش به سرم زد:mrgreen:[/div][/quote]
--------
اهان ... من از سامسونگ راضیم ... حالا هر مدلش... نه اینکه چون گوشیم سامسونگه ازش تعریف کنم ولی واقعا خوب از اب در اومده ..
اره سامسونگ و هوآوی رو چون توخونمون از هر دوش هست میتونم مقایسه کنم سامسونگ خوبه از نظر باتری و امکانات هوآوی هم خوبه (امکاناتش نسبت به قیمتش. بلک بری رو هم ک گفتم برا این واقعا ازش راضیم و به نظرم همه امکاناتو به طرز کاملا کلاسیک توی خودش داره.
این مطلب در 1394/01/19 15:26:53 نوشته شده است و در 1394/01/19 15:29:23 ویرایش شده است .
دیگه خستم از همتون از لحنه گفتنایه بله تون
اره سامسونگ و هوآوی رو چون توخونمون از هر دوش هست میتونم مقایسه کنم سامسونگ خوبه از نظر باتری و امکانات هوآوی هم خوبه (امکاناتش نسبت به قیمتش. بلک بری رو هم ک گفتم برا این واقعا ازش راضیم و به نظرم همه امکاناتو به طرز کاملا کلاسیک توی خودش داره.
منظورت کدوم مدل بلک بری هست؟
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]اره سامسونگ و هوآوی رو چون توخونمون از هر دوش هست میتونم مقایسه کنم سامسونگ خوبه از نظر باتری و امکانات هوآوی هم خوبه (امکاناتش نسبت به قیمتش. بلک بری رو هم ک گفتم برا این واقعا ازش راضیم و به نظرم همه امکاناتو به طرز کاملا کلاسیک توی خودش داره.
[/div][/quote]
منظورت کدوم مدل بلک بری هست؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.