سلام
از بین برندهای زیر به نظرتون کدوم بهتره؟ اگه مدلی خاص از این برندها به نظرتون بهترینه بنویسید ... مرسی
** به gsm.ir رفتم اما میخوام نظر شما را هم بدونم **
ببخشید بچه ها نظر سنجی جا نداشت وگرنه بقیه برندها را هم اضافه میکردم ... برا همین سعی کردم اونایی که بیشتر تو بورسه را بذارم
نظرسنجی
HUAWEI
SAMSUNG
SONY
LG
HTC
این مطلب در 1394/01/19 14:22:23 نوشته شده است و در 1394/01/19 14:33:00 ویرایش شده است .
|^%#@HR#@%^|
شاید کوتا بیام ولی کــــــــو تا بیام
سلام
از بین برندهای زیر به نظرتون کدوم بهتره؟ اگه مدلی خاص از این برندها به نظرتون بهترینه بنویسید ... مرسی
** به gsm.ir رفتم اما میخوام نظر شما را هم بدونم **
[b][u]ببخشید بچه ها نظر سنجی جا نداشت وگرنه بقیه برندها را هم اضافه میکردم ... برا همین سعی کردم اونایی که بیشتر تو بورسه را بذارم[/u][/b]
ببشخید .. من از بین اینا میخوام انتخاب کنم وگرنه باید بگم موتورولا ؛ اپل ؛ ایسوس ؛ و... اوناهم چی پس ؟!!!
|^%#@HR#@%^|
[quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]BLACKBERRY
چی پس؟؟؟ :icon_6:[/div][/quote]
ببشخید .. من از بین اینا میخوام انتخاب کنم وگرنه باید بگم موتورولا ؛ اپل ؛ ایسوس ؛ و... اوناهم چی پس ؟!!!:icon_4:
ببشخید .. من از بین اینا میخوام انتخاب کنم وگرنه باید بگم موتورولا ؛ اپل ؛ ایسوس ؛ و... اوناهم چی پس ؟!!!
میخوای گوشی بخری؟
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]mostafa-tak[/b][/div][div]BLACKBERRY
چی پس؟؟؟ :icon_6:[/div][/quote]
ببشخید .. من از بین اینا میخوام انتخاب کنم وگرنه باید بگم موتورولا ؛ اپل ؛ ایسوس ؛ و... اوناهم چی پس ؟!!!:icon_4:[/div][/quote]
میخوای گوشی بخری؟
[quote][div][b]h127[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]فقط جی ال ایکس :ugeek:[/div][/quote]
جی ال ایکس چیه؟[/div][/quote]
همون که راحت میره تو جیب :geek:
رفقا نظرسنجی جا نداره برند بیشتر بذارم ... اینایی را گذاشتم که بیشتر رواج داره بین مردم
شما هم اگه اطلاع کافی در مورد هرکدومش دارید لطفا برا راهنماییم بگید یا تو نظرسنجی اگه هست رای بدید
|^%#@HR#@%^|
[b]رفقا نظرسنجی جا نداره برند بیشتر بذارم ... اینایی را گذاشتم که بیشتر رواج داره بین مردم
شما هم اگه اطلاع کافی در مورد هرکدومش دارید لطفا برا راهنماییم بگید یا تو نظرسنجی اگه هست رای بدید[/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.