تا 83 تو w1 که اولین سرورم بود اومدم . زیر 50 هم میشد رفت اما تو 2 هفته اخر دیگه تسخیر نزدم همه وقتم صرفه نیرو سازی برا دف کتیبه شد. 3-4 میل نیرو داشتم خالص دفاعی البته 1 میل تهاجمی هم بود که کوبیدیم به شهر گینگیز
بالاخره زدی کتیبه رو یا نه
...
[quote][div][b]samfsa[/b][/div][div]تا 83 تو w1 که اولین سرورم بود اومدم . زیر 50 هم میشد رفت اما تو 2 هفته اخر دیگه تسخیر نزدم همه وقتم صرفه نیرو سازی برا دف کتیبه شد. 3-4 میل نیرو داشتم خالص دفاعی البته 1 میل تهاجمی هم بود که کوبیدیم به شهر گینگیز[/div][/quote]
بالاخره زدی کتیبه رو یا نه
تا 83 تو w1 که اولین سرورم بود اومدم . زیر 50 هم میشد رفت اما تو 2 هفته اخر دیگه تسخیر نزدم همه وقتم صرفه نیرو سازی برا دف کتیبه شد. 3-4 میل نیرو داشتم خالص دفاعی البته 1 میل تهاجمی هم بود که کوبیدیم به شهر گینگیز
من که باورم نمیشه اولین سرور باشه اما عالیه
[quote][div][b]samfsa[/b][/div][div]تا 83 تو w1 که اولین سرورم بود اومدم . زیر 50 هم میشد رفت اما تو 2 هفته اخر دیگه تسخیر نزدم همه وقتم صرفه نیرو سازی برا دف کتیبه شد. 3-4 میل نیرو داشتم خالص دفاعی البته 1 میل تهاجمی هم بود که کوبیدیم به شهر گینگیز[/div][/quote]
من که باورم نمیشه اولین سرور باشه اما عالیه
همه چیزایی که از این بازی گرفتیم یه طرف
همه چیزایی که این بازی از ما گرفت یه طرف
نمیدونم چرا کفه ی این طرف اینقد سنگینه
هر چی بازی میکنم نمیتونم کفه ترازو رو میزون کنم :)
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]بهترین سرور 17 بود
که با محمد بازی میکردیم
رو اکانت stone sure
که کلیدم زدیم:icon_3:[/div][/quote]
منظورش سارگنه پنیره :icon_4:[/div][/quote]
خخخخخخخ
آقا ما تو سرور 15 3000 تا جاسوس تو شهر یک داشتیم نفر یک جمعیت و نفر یک غارت سرور هم نتونستن ازم جاسوسی کنن
وای چقدررر زیادددد
زیاد نبود ولی اون سرور افراد کمی جاسوس باز بودن ببخشید یه صفرشم کمه 30000 تا
[quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]آقا ما تو سرور 15 3000 تا جاسوس تو شهر یک داشتیم نفر یک جمعیت و نفر یک غارت سرور هم نتونستن ازم جاسوسی کنن[/div][/quote]
وای چقدررر زیادددد :|[/div][/quote]
آقا ما تو سرور 15 3000 تا جاسوس تو شهر یک داشتیم نفر یک جمعیت و نفر یک غارت سرور هم نتونستن ازم جاسوسی کنن
وای چقدررر زیادددد
حالا شد یچیزی
[quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div][quote][div][b]kingg222[/b][/div][div][quote][div][b]کورش بزرگ نو[/b][/div][div]آقا ما تو سرور 15 3000 تا جاسوس تو شهر یک داشتیم نفر یک جمعیت و نفر یک غارت سرور هم نتونستن ازم جاسوسی کنن[/div][/quote]
وای چقدررر زیادددد :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
حالا شد یچیزی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.