دوستان اینجا بهترین رتبتون و جمعیتتون و بیشترین تعداد نیرویی که داشتید رو بگید و بگید کدوم سرور بوده و نوع سرور هم بگید و همینطور بهترین جایزه ای که بردید یا گنجینه ای که زدید یا مدالی که گرفتید رو بگید ...
میدونم انجمن خلوت شده اما اونایی که هستند لطفا جواب بدند
ممنون
شیطونه میگه منم جواب بدم
.
.
.
.
نقطه چین خورد شیطون همون اسپمم رو میدم
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div]دوستان اینجا بهترین رتبتون و جمعیتتون و بیشترین تعداد نیرویی که داشتید رو بگید و بگید کدوم سرور بوده و نوع سرور هم بگید و همینطور بهترین جایزه ای :icon_5: که بردید یا گنجینه ای :icon_0: که زدید یا مدالی :icon_12:که گرفتید رو بگید ...
میدونم انجمن خلوت شده اما اونایی که هستند لطفا جواب بدند
ممنون:icon_1: [/div][/quote]
شیطونه میگه منم جواب بدم :geek:
.
.
.
.
نقطه چین خورد شیطون همون اسپمم رو میدم :icon_1:[/div][/quote]
:mrgreen:
قهرمانان اخرش بجز یه شهر همه شهرامون0 شد ولی صفحه دوم بودیم.
مدال یادم نیست. ولی 2تایی دفا و یه هجوم بود فکر کنم
نیرو 6-5 میل
رکرد نیرویه سرورو دست میثم 63 بود که مال رفیق خوبم محسن 1994و عمو میثم بود که حدود 19 میل بود
اغده اقــــا و خانــــوم نمیشناسه
lvl=93
خخخخخخخخخخ
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div]قهرمانان اخرش بجز یه شهر همه شهرامون0 شد ولی صفحه دوم بودیم.
نیرو 6-5 میل[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
رکرد نیرویه سرورو دست میثم 63 بود که مال رفیق خوبم محسن 1994و عمو میثم بود که حدود 19 میل بود:)
نیرو 6-5 میل
رکرد نیرویه سرورو دست میثم 63 بود که مال رفیق خوبم محسن 1994و عمو میثم بود که حدود 19 میل بود
ایول بابا
احتمالا سروش 200 روزه بود که انقدر نیرو داشت
[quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div]قهرمانان اخرش بجز یه شهر همه شهرامون0 شد ولی صفحه دوم بودیم.
رکرد نیرویه سرورو دست میثم 63 بود که مال رفیق خوبم محسن 1994و عمو میثم بود که حدود 19 میل بود:)[/div][/quote]
ایول بابا
نیرو 6-5 میل
ایول بابا
نه اتفاقا سرور قهرمانان 40 روزه بود فکر میکنم چون هرچی مدت سرور کمتر باشه تولید منابعش بیشتره سرور قهرمانان چون که سرور کوتاه بود اینقدر تولیدات منابعش زیاد بود که میشد اینقدر نیرو ساخت من اون سرور نبودم وگرنه تو اون جور سرور بازیکن خوب میتونه کم کمش 4 میل نیرو بسازه ولی باید زیاده خرج کنی
ها؟
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div]قهرمانان اخرش بجز یه شهر همه شهرامون0 شد ولی صفحه دوم بودیم.
رکرد نیرویه سرورو دست میثم 63 بود که مال رفیق خوبم محسن 1994و عمو میثم بود که حدود 19 میل بود:)[/div][/quote]
ایول بابا
احتمالا سروش 200 روزه بود که انقدر نیرو داشت [/div][/quote]
نه اتفاقا سرور قهرمانان 40 روزه بود فکر میکنم چون هرچی مدت سرور کمتر باشه تولید منابعش بیشتره سرور قهرمانان چون که سرور کوتاه بود اینقدر تولیدات منابعش زیاد بود که میشد اینقدر نیرو ساخت من اون سرور نبودم وگرنه تو اون جور سرور بازیکن خوب میتونه کم کمش 4 میل نیرو بسازه ولی باید زیاده خرج کنی
نیرو 6-5 میل
ایول بابا
چه جالب
[quote][div][b]سجاد عنکی[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div][quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div]قهرمانان اخرش بجز یه شهر همه شهرامون0 شد ولی صفحه دوم بودیم.
ایول بابا
احتمالا سروش 200 روزه بود که انقدر نیرو داشت [/div][/quote]
نه اتفاقا سرور قهرمانان 40 روزه بود فکر میکنم چون هرچی مدت سرور کمتر باشه تولید منابعش بیشتره سرور قهرمانان چون که سرور کوتاه بود اینقدر تولیدات منابعش زیاد بود که میشد اینقدر نیرو ساخت من اون سرور نبودم وگرنه تو اون جور سرور بازیکن خوب میتونه کم کمش 4 میل نیرو بسازه ولی باید زیاده خرج کنی[/div][/quote]
چه جالب
ما با سبک های متفاوت تو انواع سرور های مختلف بازیدیم
از لحاظ جمعیتی رتبه 3 بهترین رتبمون بوده
نیرو 16 میل کلاسیک 12 میل اکسپرس البته قدیمیه الان با تغییرات بازی این آمارا در حد متوسطه
######
ما با سبک های متفاوت تو انواع سرور های مختلف بازیدیم :roll:
نیرو 16 میل کلاسیک 12 میل اکسپرس البته قدیمیه الان با تغییرات بازی این آمارا در حد متوسطه :|
نیرو 16 میل کلاسیک 12 میل اکسپرس البته قدیمیه الان با تغییرات بازی این آمارا در حد متوسطه
ایول
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ما با سبک های متفاوت تو انواع سرور های مختلف بازیدیم :roll:
نیرو 16 میل کلاسیک 12 میل اکسپرس البته قدیمیه الان با تغییرات بازی این آمارا در حد متوسطه :|[/div][/quote]
ایول
ایول
ایول
...
[quote][div][b].::amir.d::.[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]ما با سبک های متفاوت تو انواع سرور های مختلف بازیدیم :roll:
نیرو 16 میل کلاسیک 12 میل اکسپرس البته قدیمیه الان با تغییرات بازی این آمارا در حد متوسطه :|[/div][/quote]
ایول [/div][/quote]
ایول
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.