خب حالا انگار من گفتم بزرگترین انجمن ایرانه من فقط گفتم انجمن بازیه کاربر زیاد داره...حالا اصن 5 تا کاربر داره بحث چیز دیگه است
######
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1393/12/20 14:20:10
خب حالا انگار من گفتم بزرگترین انجمن ایرانه من فقط گفتم انجمن بازیه کاربر زیاد داره...حالا اصن 5 تا کاربر داره بحث چیز دیگه است
######
|
1393/12/20 14:26:36
با سلام بازیکن نام برده به دلیل چندین بار تخلف از جمله ( شایعه پراکنی ، چند بار توهین به عوامل بازی، استفاده از الفاظ رکیک و . . . ) مسدود شده و هر عضوی که خلاف قوانین انجمن رفتار کند حتما با وی برخورد خواهد شد. موفق باشید |
|
1393/12/20 14:30:55
جهت اطلاع کاربران ، با این کاربر ( grobs ) طبق قوانین برخورد شده است. با ایشان به دلیل اسپم برخورد شده است. کاربر گرامی grobs@grady در صورتی که هر مورد مبهمی در خصوص انجمن و عملکرد مدیران برای شما وجود دارد ، می توانید از طریق بخش پشتیبانی مطرح کرده تا مورد بررسی قرار گرفته و پاسخ خود را دریافت کنید. |
|
1393/12/20 14:40:24
با عرض سلام مجدد خدمت اعضاء محترم.
توجه داشته باشید ، هر موردی که در انجمن مشاهده شود و آن مورد خلاف قوانین باشد ، با آن برخورد خواهد شد و هیچ دلیل دیگری برای برخورد با تاپیکها و پستهای اعضا وجود ندارد. اینکه برداشت بعضی از کاربران به این صورت است که مدیران بدون دلیل و یکطرفه با اعضاء برخورد می کنند، کاملا اشتباه است و مدیران هر گونه تخلفی مشاهده نمایند برخورد خواهند کرد. متاسفانه به دلیل خارج شدن تاپیک از مبحث اصلی ، تاپیک مورد نظر قفل می شود. موفق و پیروز باشید. |
منوی کاربری
|
||