قبول ولی حتما یه کاریشون کردن که هر چی میگذره روز به روز بیشتر فاصله میگیرن محدودیت ها بیشتر میشه
از همون شبی که انجمن جدید بازشد مظنورم همین انجمن جدیدس من و فتیده هسیتم توش والاه هیچ کاریشون نکردیم. انجمن قدیمی هم که بدتر از این جا بود کلا
این مطلب در 1393/12/20 14:01:56 نوشته شده است و در 1393/12/20 14:02:12 ویرایش شده است .
اغده اقــــا و خانــــوم نمیشناسه
lvl=93
خخخخخخخخخخ
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]قبول ولی حتما یه کاریشون کردن که هر چی میگذره روز به روز بیشتر فاصله میگیرن محدودیت ها بیشتر میشه :|[/div][/quote]
از همون شبی که انجمن جدید بازشد مظنورم همین انجمن جدیدس من و فتیده هسیتم توش والاه هیچ کاریشون نکردیم. انجمن قدیمی هم که بدتر از این جا بود کلا:|
من اسم شخصی رو نبردم
ولی خـداشاهده 50% مواقعی که میومدم انجمن مطالب رو بخونم یه توهینی به مدیر میدیدم
من نمیخوام حق رو به مدیرا بدم چون الان خودشون این وضعیت رو دوس دارن ولی این انجمن با بقیه انجمن ها فرق داره مسئله بازیه کاربر زیاد داره از قشرهای مختلف
الانم با این لحن انتقاد کردن هیچ فایده ای نداره یعنی با هیچ لحنی فایده ای نداره چون وضعیت درست بشو نیست این تاپیک جنبه طنز داشت
######
من اسم شخصی رو نبردم
ولی خـداشاهده 50% مواقعی که میومدم انجمن مطالب رو بخونم یه توهینی به مدیر میدیدم
من نمیخوام حق رو به مدیرا بدم چون الان خودشون این وضعیت رو دوس دارن ولی این انجمن با بقیه انجمن ها فرق داره مسئله بازیه کاربر زیاد داره از قشرهای مختلف
الانم با این لحن انتقاد کردن هیچ فایده ای نداره یعنی با هیچ لحنی فایده ای نداره چون وضعیت درست بشو نیست این تاپیک جنبه طنز داشت
من اسم شخصی رو نبردم
ما 4 سال انتقاد کردیم اخرش به کجا رسیدم؟ بزار هرچی میخوا بشه اقا
در ضمن به اینجا میگی پر کاربر؟
سری به انجمن هایه واقعی زدی
lvl=93
خخخخخخخخخخ
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من اسم شخصی رو نبردم
الانم با این لحن انتقاد کردن هیچ فایده ای نداره یعنی با هیچ لحنی فایده ای نداره چون وضعیت درست بشو نیست این تاپیک جنبه طنز داشت [/div][/quote]
سری به انجمن هایه [u]واقعی[/u] زدی
خب عزیز الان انتظار داری با این حرفا بیان باهاتون هم صحبت بشن
تو باشی مسخرت کنن بهت توهین کنن حذف نمیکنی فکر میکنم توی تمام انجمن ها این فانون وجود داشته باشه
######
[quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div]بله پست فتیده در نهایت بی شرمی حذف شد;)[/div][/quote]
تو باشی مسخرت کنن بهت توهین کنن حذف نمیکنی فکر میکنم توی تمام انجمن ها این فانون وجود داشته باشه
من اسم شخصی رو نبردم
سری به انجمن هایه واقعی زدی
یه انجمن واقعی معرفی کن
######
[quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]من اسم شخصی رو نبردم
الانم با این لحن انتقاد کردن هیچ فایده ای نداره یعنی با هیچ لحنی فایده ای نداره چون وضعیت درست بشو نیست این تاپیک جنبه طنز داشت [/div][/quote]
سری به انجمن هایه [u]واقعی[/u] زدی[/div][/quote]
یه انجمن واقعی معرفی کن ;)
یه اسم منو سرچ کن grobs
یه اکت میاره با 9 کیلو لایک تاپیک هاشو یه نگاه بکن. ببین چه قدر با ادب انتقاد کردم ولی اخرش چی شد هیچی کیش میش
دقیقا حالت شما حالت 9 ماه پیش منه . ولی اخرش سر مام به سنگ خورد
این مطلب در 1393/12/20 14:12:32 نوشته شده است و در 1393/12/20 14:13:27 ویرایش شده است .
lvl=93
خخخخخخخخخخ
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div]بله پست فتیده در نهایت بی شرمی حذف شد;)[/div][/quote]
تو باشی مسخرت کنن بهت توهین کنن حذف نمیکنی فکر میکنم توی تمام انجمن ها این فانون وجود داشته باشه [/div][/quote]
یه اسم منو سرچ کن grobs
یه اکت میاره با 9 کیلو لایک تاپیک هاشو یه نگاه بکن. ببین چه قدر با ادب انتقاد کردم ولی اخرش چی شد هیچی کیش میش
دقیقا حالت شما حالت 9 ماه پیش منه . ولی اخرش سر مام به سنگ خورد
یه سام منو سرچ کن grobs
باز که خودتو مثال زدی من نگفتم تو
ولی قبول کن توهین زیاد شده از اون طرفم احتمالا دلیلش رفتار خود مدیرا بوده ولی راه غلطیه که رفته شد الان با این حرفا درست نمیشه
######
[quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]grobs@grady[/b][/div][div]بله پست فتیده در نهایت بی شرمی حذف شد;)[/div][/quote]
تو باشی مسخرت کنن بهت توهین کنن حذف نمیکنی فکر میکنم توی تمام انجمن ها این فانون وجود داشته باشه [/div][/quote]
یه سام منو سرچ کن grobs
یه اکت میاره با 9 کیلو لایک تاپیک هاشو یه نگاه بکن. ببین چه قدر با ادب انتقاد کردم ولی اخرش چی شد هیچی کیش میش[/div][/quote]
باز که خودتو مثال زدی من نگفتم تو
ولی قبول کن توهین زیاد شده از اون طرفم احتمالا دلیلش رفتار خود مدیرا بوده ولی راه غلطیه که رفته شد الان با این حرفا درست نمیشه
چی چیو حال من حال 9 ماه پیش توئه چی میگی اصن بحث سر اینه من میگم شما چرا دارید انتقاد میکنید...از من اصن انتقاد دیدی الان
من دارم میگم الان این حرفی که فتیده زد بازدهش چیه فایده اش چیه...من دارم میگم دل خوش نکنید به رابطه مدیر با کاربر
######
چی چیو حال من حال 9 ماه پیش توئه چی میگی اصن بحث سر اینه من میگم شما چرا دارید انتقاد میکنید...از من اصن انتقاد دیدی الان
من دارم میگم الان این حرفی که فتیده زد بازدهش چیه فایده اش چیه...من دارم میگم دل خوش نکنید به رابطه مدیر با کاربر
ما کی دل خوش کردیم عزیز.
اصلا پس اگه شما اینو نمیگی پس خودتو قاطی نکن عزیزم
lvl=93
خخخخخخخخخخ
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div]چی چیو حال من حال 9 ماه پیش توئه چی میگی اصن بحث سر اینه من میگم شما چرا دارید انتقاد میکنید...از من اصن انتقاد دیدی الان
من دارم میگم الان این حرفی که فتیده زد بازدهش چیه فایده اش چیه...من دارم میگم دل خوش نکنید به رابطه مدیر با کاربر [/div][/quote]
ما کی دل خوش کردیم عزیز.
اصلا پس اگه شما اینو نمیگی پس خودتو قاطی نکن عزیزم;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.