معلم ادبیاتمون هم وزنش خیلی بالاس.فک کن نشست رو صندلی فلزی پایش شکست.
این مطلب در 1393/12/10 21:15:21 نوشته شده است و در 1393/12/10 21:15:27 ویرایش شده است .
Moein bap
[quote][div][b]gogorio80[/b][/div][div]معلم ادبیات ما و کار و فناوری خیلی سوژن[/div][/quote]
ماله ماهم 300 کیلو تازه سوژه هم هست
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]gogorio80[/b][/div][div]معلم ادبیات ما و کار و فناوری خیلی سوژن[/div][/quote]
معلم ادبیاتمون هم وزنش خیلی بالاس.فک کن نشست رو صندلی فلزی پایش شکست.[/div][/quote]
ماله ماهم 300 کیلو تازه سوژه هم هست :|
روزی همه مان افسانه میشویم
نسلمان فراموش میکنند که ما وجود داشته ایم...
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]gogorio80[/b][/div][div]معلم ادبیات ما و کار و فناوری خیلی سوژن[/div][/quote]
کلاس چندمی؟[/div][/quote]
seven
من یه خاطره خیلی بد از کلاس دانشگاه دارم که شاید فردا براتون تعریف کنم. این حادثه بد موجب شد که زندگیم بشدت تغییر کنه و شخصیتم عوض شه. نمی دونم شاید قسمتمون بوده ولی خیلی روزگار بدی گذروندم
Arkadaş giti
من یه خاطره خیلی بد از کلاس دانشگاه دارم که شاید فردا براتون تعریف کنم. این حادثه بد موجب شد که زندگیم بشدت تغییر کنه و شخصیتم عوض شه. نمی دونم شاید قسمتمون بوده ولی خیلی روزگار بدی گذروندم
یا مشروط شدی اخراجت کردن یا بردنت کمیه انظباطی بعد اخراجت کردن
[quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]من یه خاطره خیلی بد از کلاس دانشگاه دارم که شاید فردا براتون تعریف کنم. این حادثه بد موجب شد که زندگیم بشدت تغییر کنه و شخصیتم عوض شه. نمی دونم شاید قسمتمون بوده ولی خیلی روزگار بدی گذروندم[/div][/quote]
چرا جواب پیا منو نمیدی؟
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]vindictive[/b][/div][div]من یه خاطره خیلی بد از کلاس دانشگاه دارم که شاید فردا براتون تعریف کنم. این حادثه بد موجب شد که زندگیم بشدت تغییر کنه و شخصیتم عوض شه. نمی دونم شاید قسمتمون بوده ولی خیلی روزگار بدی گذروندم[/div][/quote]
[/div][/quote]
چرا جواب پیا منو نمیدی؟ :icon_6::icon_6:
تو این تاپیک خاطرات کلاس و مدرسه و دانشگاه رو بذارین
خاطرات خنده دار
با بچه ها سر کلاس عربی صدای سگ در میاریم
این مطلب در 1393/12/10 22:34:05 نوشته شده است و در 1393/12/10 22:34:24 ویرایش شده است .
ها؟
[quote][div][b]king ehsan 2021[/b][/div][div]تو این تاپیک خاطرات کلاس و مدرسه و دانشگاه رو بذارین
خاطرات خنده دار
[/div][/quote]
با بچه ها سر کلاس عربی صدای سگ در میاریم :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.