اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟
از کی تاحالا حرفای رهام معتبر شده !!
حرف از این منطقی تر تا حالا نشنیده بودم درود بر شرفت
تو چرا چنوقته منو لایک نمیکنی؟
همرو ملایری جز من
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]ا[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این گزینه های رو میزو بر دارین شام بیارین.گشنمههه :|[/div][/quote]
ساغر تو که باید الان مرده بودی چرا حرف میزنی؟[/div][/quote]
چرا باید مرده بودم ؟ حایلی تورو تنگیدم مگه :|[/div][/quote]
اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟[/div][/quote]
از کی تاحالا حرفای رهام معتبر شده !! :D[/div][/quote]
حرف از این منطقی تر تا حالا نشنیده بودم درود بر شرفت :icon_10:[/div][/quote]
تو چرا چنوقته منو لایک نمیکنی؟:|
همرو ملایری جز من :(
اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟
رهام کجایی بیا مدارک رو رو کن میخوام خون به پا کنم
امیرحسینم
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]a.gho[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div]این گزینه های رو میزو بر دارین شام بیارین.گشنمههه :|[/div][/quote]
ساغر تو که باید الان مرده بودی چرا حرف میزنی؟[/div][/quote]
چرا باید مرده بودم ؟ حایلی تورو تنگیدم مگه :|[/div][/quote]
اویه
شام منو خورده بودی
تازه این رهام هم مدارکی داشت که ثابت میکرد تو شیرینی امرحسین رو با اژدها اختلاس کردی مدرک از این کلفت تر؟؟؟؟[/div][/quote]
رهام کجایی بیا مدارک رو رو کن میخوام خون به پا کنم :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.